fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Aloe Veterinary Formula – Σπρέι Αλόης Βέρα για Ζώα

19.51

Forever Aloe Veterinary Formula – αλόη βέρα spray για ζώα της forever living, για εξωτερική τοπική χρήση. Δείτε πληροφορίες για το spray αλόης για ζώα forever aloe veterinary formula στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Το SPRAY ΑΛΟΗΣ ΓΙΑ ΖΩΑ μπορεί να βοηθήσει σε δερματίτιδα, έκζεμα και σε βακτηριακή μόλυνση.

SKU: 030 Category:

Description

Τι είναι το σπρέι αλόης – forever aloe veterinary formula;

Η Forever Aloe Veterinary Formula είναι μία ειδική φόρμουλα σε σπρέι για τα ζώα, με πρώτο συστατικό την αλόη βέρα για εξωτερική τοπική χρήση. Η αλόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα ζώα, για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών δερματοπαθειών όπως δερματίτιδα, έκζεμα και παθήσεις που σχετίζονται με βακτηριακή μόλυνση, όπως απόστημα, δοθιήνες (καλόγεροι) και μολυσμένα δήγματα εντόμων.

Όταν ένα κατοικίδιο υποφέρει από μικροερεθισμούς στην επιδερμίδα του, αναζητήστε το forever aloe first. Δημιουργήσαμε αυτό το κτηνιατρικό σπρέι αλόης βέρα, το forever aloe veterinary formula ως πρώτες βοήθειες της μητέρας φύσης για τα ζώα. Το forever aloe veterinary formula παρασκευάζεται με το σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα σαν το βασικό συστατικό του και ενδείκνυται για εξωτερικά προβλήματα της επιδερμίδας. Η αλλαντοΐνη, μια φυσικά απαλυντική ουσία, είναι το άλλο κύριο συστατικό. Το σπρέι έχει ελεγχόμενο στόμιο και η εφαρμογή γίνεται εύκολη σε οποιοδήποτε μέγεθος ή τύπο κατοικίδιου. Το forever aloe veterinary formula μπορεί να προσφέρει γρήγορη και καταπραϋντική ανακούφιση.

Το κτηνιατρικό προϊόν forever aloe veterinary formula είναι κατάλληλο για κάθε ζώο, ιδανικό για δερματικά προβλήματα, ενυδατώνει, καταπραΰνει και καθαρίζει αφήνει ένα λαμπερό υγιές τρίχωμα. Το forever aloe veterinary formula είναι ένα σπρέι με υψηλή περιεκτικότητα σε αλόη βέρα, πολλαπλών χρήσεων σε κάθε ζώο και σε εύχρηστη συσκευασία.

Η αλόη μπορεί επίσης να βοηθήσει σε μυκητιάσεις στα ζώα, όπως ο λειχήνας, σε τραύματα τριβής και εξελκώσεις π.χ. λόγω μη σωστά προσαρμοσμένης ιπποσκευής. Τα διάφορα είδη τραυμάτων, όπως τέμνοντα τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα, π.χ. αγκαθωτό συρματόπλεγμα, καθώς και έλκη και εγκαύματα, επίσης επουλώνονται πολύ ταχύτερα. Το ζελέ αλόης και η αλλαντοϊνη που περιέχει ενυδατώνουν και καταπραΰνουν.

Σε ένα ανοιχτό τραύμα, πρώτα απομακρύνουμε τα ξένα σώματα από την πληγή, μετά καθαρίζουμε καλά την περιοχή με ένα σαπούνι κατά προτίμηση με αλόη βέρα και νερό, μετά αφαιρούμε τυχόν τρίχες που έχουν πιαστεί γύρω από το σημείο του τραύματος και στη συνέχεια ψεκάζουμε με το ειδικό σπρέι – Forever Aloe Veterinary Formula την περιοχή για να εφαρμόσουμε στο τέλος το Forever Aloe Vera Gelly.

Πολλοί κτηνοτρόφοι, ιδιοκτήτες κατοικίδιων ακόμα και φροντιστές αλόγων επιθυμούν να φροντίζουν τα ζώα τους, χρησιμοποιώντας φυσικές αποτελεσματικές μεθόδους πρώτων βοηθειών, χωρίς να χρησιμοποιούν ισχυρά φάρμακα λόγω των διαφόρων και μερικές φορές δυσάρεστων παρενεργειών που ενδέχεται να προκαλούν. Ούτε επιθυμούν να υποβάλουν τα αγαπημένα τους ζώα σε χημικά εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.


Ποια είναι τα οφέλη του σπρέι αλόης forever aloe veterinary formula;

Δερματικά Προβλήματα: Η αλόη βέρα είναι εξαιρετική όταν χρησιμοποιείται σε έκζεμα, δερματίτιδες, μυκητιάσεις, αποστήματα και αλλεργίες. Πολύ αποτελεσματική είναι όταν λαμβάνεται εσωτερικά. Μπορείτε να βάλετε πόσιμη Αλόη Βέρα στο φαγητό του. Αυτή θα δράσει πιο γρήγορα όπου χρειάζεται και θα βοηθήσει να ανακουφιστεί το ζώο. Για παράσιτα και έντομα, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο.

Πληγές και Καψίματα: Πληγές και εγκαύματα ανταποκρίνονται πολύ καλά στην Αλόη Βέρα. Για να επουλωθούν, θα πρέπει τα σημεία αυτά να διατηρούνται καθαρά, ενυδατωμένα και να παίρνουν θρεπτικά συστατικά, που προσφέρει η Αλόη Βέρα. Επίσης, απαιτείται αερισμός και προστασία. Αν καλύψετε τέτοιου είδους πληγές προσέξτε μην καταστρέψετε τους επιθήλιους ιστούς κατά την αφαίρεση των επιθεμάτων. σε μικρότερα καψίματα, πρώτα δροσίζετε την πληγή με τρεχούμενο νερό. Ύστερα, θα πρέπει να ψεκάσουμε την περιοχή με ένα διάλυμα Αλόης Βέρα, πριν αρχίσουμε την τακτική επάλειψη με το ζελέ. Σε περίπτωση σοβαρών εγκαυμάτων, πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό του ζώου σας.

Προβλήματα Πεπτικού Συστήματος: Η αλόη βέρα μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματική σε προβλήματα του πεπτικού, ιδιαίτερα σε ερεθισμούς και φλεγμονές. Στοματίτιδα, ουλίτιδα, τερηδόνα και στοματικές πληγές μπορούν να βοηθηθούν με Αλόη Βέρα. Οι πιο χρήσιμες εφαρμογές για το στόμα γίνονται με ψεκασμό διαλυμάτων Αλόης Βέρα και χρήση του Ζελέ. Κάποιες καταστάσεις όπως εμετοί και διάρροιες, ανταποκρίνονται συχνά στη λήψη πόσιμου χυμού Αλόης και διακοπή του φαγητού, που ακολουθείται από ήπια δίαιτα. Είναι σημαντικό να ξέρουμε, πως αν κάτι από αυτά επιμένει, πρέπει να συμβουλευτούμε τον κτηνίατρο.

Προβλήματα Ανοσοποιητικού Συστήματος: Κάποιες ασθένειες – όπως το άσθμα, η ρινίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η χρόνια κόπωση, ο λύκος και διάφορες αλλεργίες – αρχίζουν από το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο πόσιμος χυμός αλόης βέρα μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του ανοσοποιητικού, χάρη στις ανοσο- ρυθμιστικές ιδιότητές του.

Αυτιά και Μάτια: Η πιο ενοχλητική κατάσταση για τα ζώα είναι οι ωτίτιδες, με τις μολύνσεις, που τις συνοδεύουν. Αυτές είναι σύνθετες μολύνσεις, που συνδυάζονται και με παρουσία ξένων σωμάτων, όπως είναι η σκόνη και σπόροι αγριόχορτων. Διάλυμα Αλόης Βέρα και Ζελέ Αλόης, σε συνδυασμό με την Πρόπολη Μελισσών, είναι χρήσιμα στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Βεβαιωθείτε πρώτα από κτηνίατρο ότι το ζώο δεν έχει κάποιο ξένο σώμα ή ένα όγκο στο αυτί του. Επειδή τα μάτια είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας.


Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Καθαρίστε με ήπιο σαπούνι και νερό, και απλώστε στις περιοχές που έχουν προσβληθεί. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε αρκετές φορές την ημέρα. Το προϊόν αυτό προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και με άλλες ευαίσθητες περιοχές.

Additional information

Forever Aloe Vera Προιόντα

,

Aloe Vera Οφέλη

, ,

Αλόη Χρήση

Αλόη Θεραπευτικές Ιδιότητες

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Aloe Veterinary Formula – Σπρέι Αλόης Βέρα για Ζώα”

You may also like…

Title

Go to Top