fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Freedom – Χυμός Αλόη Βέρα με Πορτοκάλι για αρθρώσεις

Forever Freedom – Χυμός Αλόη Βέρα με Πορτοκάλι για αρθρώσεις

46.36

Ο αλόη βέρα χυμός – Forever Freedom για αρθρώσεις, υποστηρίζει και ενισχύει τις αρθρώσεις μας και ανακουφίζει από πόνους και φλεγμονές. Δείτε πληροφορίες για τον χυμό αλόης forever freedom για αρθρώσεις, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Ο ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ FOREVER FREEDOM ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ συνδυάζει αγνή, σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα με θειϊκή γλυκοζαμίνη, θειϊκή χονδροϊτίνη, MSM (οργανικό θείο), βιταμίνες C και Ε και προσφέρει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία μας γι’ αυτό είναι σημαντικό να τον πίνουμε καθημερινά ακόμα και για πρόληψη.

Description

Τι είναι ο αλόη βέρα χυμός forever freedom για αρθρώσεις;

Οι περισσότεροι άνθρωποι άνω των 65 ετών, καθώς επίσης και οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Η φθορά των αρθρώσεων μπορεί να μειωθεί με δύο τρόπους: με την ύπαρξη ενός “λιπαντικού” μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος). Ο χρόνος, η έντονη εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα αρθρικής φθοράς, όπως πόνος, φλεγμονή, κόπωση, πρήξιμο στο γόνατο και δυσκαμψία στην κίνηση της άρθρωσης.


Το Forever Freedom για αρθρώσεις περιέχει 85% αγνό, σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα και 15% γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, MSM (οργανικό θείο – μεταλλικό στοιχείο) και βιταμίνες C και Ε. Η επαναστατική αυτή φόρμουλα έχει την καλύτερη δυνατή απορρόφηση, λόγω της αλόης. Η αλόη από τη φύση της περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται λιγνίνη και είναι υπεύθυνο για τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα στον οργανισμό. Έτσι, μαζί με την απορρόφηση της αλόης και όλων των θρεπτικών της συστατικών, γίνεται και η μέγιστη απορρόφηση της γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης, MSM και βιταμίνης C. Η θειική γλυκοζαμίνη και η θειϊκή χονδροϊτίνη είναι συστατικά που διατηρούν τη δομή και το λιπαντικό υγρό μέσα στις αρθρώσεις στο απαραίτητο επίπεδο ρευστότητας, ώστε να επιτρέπει στη μια επιφάνεια να κινείται πάνω στην άλλη. Ο συνδυασμός της βιταμίνης C και του MSM διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό σε σχέση με το υγρό κολλαγόνο που κυκλοφορεί στην αγορά. Τα συστατικά προέρχονται από φυσικές πηγές και είναι εξαιρετικά ασφαλή, χωρίς καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες. Παρέχει τις συνιστώμενες ποσότητες θειικής γλυκοζαμίνης (1500mg), θειικής χονδροϊτίνης (1200mg) και επιπλέον 750mg από MSM και 250mg από βιταμίνη C ανά 120ml χυμό Forever Freedom. Το Forever Freedom είναι ένα μοναδικό ρόφημα για να αρχίσει καλά η ημέρα σας. Οι αθλητές και οι άνθρωποι που αθλούνται μπορούν να προστατέψουν σε μεγάλο βαθμό τις αρθρώσεις τους από τις τακτικά εξαντλητικές προπονήσεις.


Γιατί πρέπει να πίνουμε χυμό αλόης forever freedom για αρθρώσεις;

 • Για καλύτερη υγεία των αρθρώσεων.Forever-Freedom
 • Προστατεύει το μυοσκελετικό σύστημα.
 • Ανακουφίζει από τον πόνο και την φλεγμονή.
 • Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αποτοξινωτική, χωνευτική δράση.
 • Υποστηρίζει τη δυσκαμψία της κινητικότητας της άρθρωσης.
 • Δίνει ελαστικότητα στον χόνδρο, λόγω της χονδροϊτίνης.
 • Ανάπλαση συνδετικών ιστών, λόγω του MSM ( οργανικό θείο).
 • Επιδιορθώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη.
 • Προσφέρει 50% περισσότερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τα συμπληρώματα και από την διατροφή μας.
 • Προσδίδει ενέργεια, τόνωση, κινητικότητα, ζωτικότητα και ευεξία.

Γιατί ο Forever Freedom για αρθρώσεις είναι ο καλύτερος χυμός αλόης της αγοράς;

 • Περιέχει 85% ποσότητα σε αγνή, σταθεροποιημένη γέλη αλόης μέσα στο μπουκάλι και όχι μερικές σταγόνες, καθώς και 15% ποσότητα σε χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, MSM και βιταμίνες C και Ε.
 • Παρέχει 100% σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα, χάρη στην Πατενταρισμένη Διαδικασία. Δηλαδή σαν να είσαι στο χωράφι, να κόβεις και να τρως. Τα συστατικά της σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης από καρπούς και φρούτα και είναι σαν να ανοίγουμε το φύλλο και να παίρνουμε φρέσκο και αναλλοίωτο το ζελέ aloe vera. Τα συστατικά σταθεροποίησης, που προέρχονται από φρούτα, όχι μόνο προστατεύουν τον χυμό να μην οξειδωθεί, αλλά τον ενισχύουν και με επιπλέον βιταμίνες.
 • Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Έτσι, μπορούμε να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς, ότι υπάρχει Εγγυημένη Ποιότητα. Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του χυμού, που δίνουμε Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων εντός 60ημερών με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
 • Έχουμε έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της αλόης (I.A.S.C.) με φυσική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο αμερικανικό οργανισμό, που ρυθμίζει και επιβλέπει την ποιότητα και την περιεκτικότητα του χυμού αλόη βέρα. Εάν η σφραγίδα έγκρισης IASC λείπει από το μπουκάλι του χυμού aloe vera, καλύτερα να μην το αγοράσετε.
 • Η ανακυκλώσιμη συσκευασία του χυμού αλόης βέρα, με τρία στρώματα προστατευτικού υλικού, διατηρεί αναλλοίωτη την αλόη, ώστε να παραμένει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν σφραγίστηκε στο εργοστάσιο.

Οδηγίες χρήσης για τον χυμό αλόης βέρα και δοσολογία για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να πίνετε χυμό αλόης βέρα forever freedom για αρθρώσεις σε δοσολογία 120ml την ημέρα, σε δύο ή τρεις δόσεις και καλύτερα 20 λεπτά πριν το φαγητό, για καλύτερη απορρόφηση και να δίνετε και στα παιδιά σας ακόμα και για πρόληψη.

Additional information

Αλόη Θεραπευτικές Ιδιότητες

Forever Aloe Vera Προιόντα

Aloe Vera Οφέλη

Αλόη Ιδιότητες Ανα Κατηγορία Προϊόντος

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Freedom – Χυμός Αλόη Βέρα με Πορτοκάλι για αρθρώσεις”

You may also like…

Title

Go to Top