Αλόη βέρα για το στομάχι

Αλόη βέρα για το στομάχι

Όταν η κατανάλωση γευμάτων είναι πολύ βαριά πιθανόν να υπάρχουν πεπτικές δυσκολίες, εντερικά αέρια, φλεγμονές και ερεθισμό στο στομάχι και πόνο. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα εντερικά βακτηρίδια είναι εκτός ελέγχου και ότι έχει χαθεί η ισορροπία του pH στη χλωρίδα του εντέρου. Η αλόη βέρα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση όλων αυτών, γιατί είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και σε πεπτικά ένζυμα. Το τζελ αλόης βέρα περιέχει πολλαπλές ιδιότητες που βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του στομάχου.

Η κατανάλωση της πόσιμης αλόης έχει πολλά οφέλη για το στομάχι:

  • Ρυθμίζει την έκκριση γαστρικού οξέος.
  • Βελτιώνει τη διαδικασία της πέψης.
  • Βοηθά στη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.
  • Προωθεί την ισορροπία των πεπτικών βακτηρίων.
  • Μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο στο στομάχι.

Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα πόσιμης αλόης βέρα για το στομάχι σας καθημερινά, περίπου 40ml ημερησίως. Τις πρώτες ημέρες ενδέχεται να επιδεινωθούν λίγο τα συμπτώματα πριν αρχίζουν να βελτιώνονται. Εάν με τα 40ml πόσιμης αλόης βέρα νιώθετε καλά, τότε μπορείτε να διπλασιάζετε την ποσότητα σταδιακά ανά εβδομάδα, μέχρι να φτάσετε σε μία ικανοποιητική ποσότητα, περίπου στα 120ml ημερησίως. Για τα παιδιά 1,5ml πόσιμη αλόη ανά 1 κιλό είναι η ιδανική δοσολογία. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, όταν πίνουμε χυμό αλόης βέρα να μην χρησιμοποιούμε συνδυαστικά αντιβίωση γιατί αυτό λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και αρνητικά. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε την αλόη μόνη της ή συνδυαστικά με συμπληρώματα διατροφής με τουλάχιστον 4 ώρες απόσταση από την όποια αντιβίωση.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για το στομάχι που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

6976 734528

Email: info@aloeverablog.gr