Αλόη για τις αρθρώσεις

Αλόη βέρα στο πρόσωπο

Όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, σίγουρα κάτι έχουν να προσφέρουν στο πρόσωπό μας. Ο άνθρωπος όμως μπαίνει σιγά σιγά και στρέφεται στις πιο φυσικές μεθόδους και η ανάγκη πλέον δεν είναι μόνο να περιποιούμαστε το δέρμα μας με ένα απλό καλλυντικό. Πλέον το προϊόν που θα βάλουμε στο πρόσωπό μας πρέπει να έχει πάρα πολύ σημαντικά συστατικά και οφείλουμε να έχουμε απαιτήσεις από τα προϊόντα που βάζουμε στο πρόσωπό μας. Αυτό το οφείλουμε όλοι στον εαυτό μας και στην υγεία του δέρματός μας. Η αλόη βέρα στο πρόσωπο έχει θεαματικά αποτελέσματα, επειδή λειτουργεί ενεργά, όχι μόνο στην επιφάνεια του δέρματος, που είναι η επιδερμίδα αλλά και σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Ξέρουμε ότι το δέρμα είναι το κυριότερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, είναι το μεγαλύτερο και είναι ο φράχτης ανάμεσα στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντική η δουλειά που έχει να επιτελέσει, όχι μόνο για την ομορφιά αλλά και για την συνολική υγεία του δέρματος. Είναι το όργανο το οποίο δέχεται όλες τις επιθέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον τόσο των καιρικών συνθηκών, όσο και των ελευθέρων ριζών που παράγονται από τον ήλιο και όλα τα στοιχεία της φύσης. Από την άλλη δέχεται και πάρα πολλές επιθέσεις από το εσωτερικό περιβάλλον και αυτό έχει να κάνει με τοξίνες τις οποίες παίρνουμε μέσα από την διατροφή μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες τοξίνες που δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε, εκτός αν το κάνουμε συνειδητά και είναι οι ψυχοδιανοητικές τοξίνες. Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση στρες, μέσα μας, γίνονται πάρα πολλές βιοχημικές αντιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και λαμβάνουν μέρος οι ορμόνες. Κάποιες ορμόνες πολεμούν μεταξύ τους, η μία αντιδοτώντας την άλλη. Βέβαια, ο οργανισμός μας έχει μία σπουδαία ικανότητα, την λένε ομοιόσταση και είναι η ιδιότητα του οργανισμού να επαναφέρει όλες του τις λειτουργίες, όλα του τα όργανα και τους ιστούς στη φυσιολογική θέση, δηλαδή να υπάρχει ισορροπία. Πολλές φορές λοιπόν, αυτή η ομοιόσταση διαταράσσεται και από την διατροφή αλλά και από την ψυχοδιανοητική κατάσταση και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, γιατί όλο αυτό έχει άμεση εκδήλωση στο πρόσωπό μας. Κάθε στρεσογώνος κατάσταση εκδηλώνεται και στο δέρμα. «Ανατρίχιασα από το φόβο μου», ή «πω πω σκέφτηκα αυτό και με έπιασε φαγούρα». Αυτά όλα έχουνε να κάνουνε με την ψυχοδιανοητική μου κατάσταση και όλες αυτές τις βιοχημικές αντιδράσεις που γίνονται στον ανθρώπινο οργανισμό. Άρα το δέρμα πρέπει να το φροντίζουμε καλά και από μέσα. Η αλόη βέρα τζελ στο πρόσωπο είναι ιδανική για την ενίσχυση της άμυνας του δέρματος.

Για την εποχή μετά το Καλοκαίρι και αμέσως μετά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί η επιδερμίδα μας από τον ήλιο, μία κρέμα αλόης για το πρόσωπο πλούσια σε περιεκτικότητα αλόης, θα ενυδατώσει το δέρμα σας και θα ενισχύσει το φυσικό μηχανισμό της επιδερμίδας. Το τζελ αλόης για το πρόσωπο, μέσω της λιγνίνης που περιέχει, βοηθά στο να εισχωρούν και τα υπόλοιπα ευεργετικά συστατικά που περιέχονται στην κρέμα αλόης προσώπου, όπως είναι οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, τα οξέα φρούτων κ.α. και ενεργοποιεί φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού, ώστε το δέρμα να ξυπνάει και να λειτουργεί μέσω των φυσικών του δυνάμεων που έχει από τη φύση του. Αυτό ξέρετε είναι πολύ σημαντικό, γιατί όχι μόνο υπάρχουν αποτελέσματα λόγω της αλόης βέρα, αλλά τα αποτελέσματα κρατάνε. Εννοείτε όμως ότι τίποτα δεν είναι σταθερό, τα πάντα αλλάζουνε. Και εμείς αλλάζουμε και σαν φυσικό σώμα (γερνάμε) αλλάζουμε όμως και με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, την ψυχοδιανοητική μας κατάσταση. Άρα εμείς πάνω από όλα μέσα από την χρήση αλόης στο πρόσωπο, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, θα πρέπει να κάνουμε πρόληψη.

Και όπως πάρα πολλές φορές λέμε, το μόνο εύκολο είναι να αρρωστήσουμε. Το μόνο εύκολο είναι να πάθουμε μια αλλεργία στο δέρμα ή έναν ερεθισμό στο πρόσωπο. Το δύσκολο είναι να κρατάμε το δέρμα μας υγιές και να μην αρρωσταίνουμε. Η αλήθεια είναι ότι, όσοι φροντίζουνε το πρόσωπό τους, το δέρμα τους αλλά και τον οργανισμό τους καθημερινά και πίνουν αλόη βέρα δεν αρρωσταίνουν συχνά, γιατί έχουν γερές άμυνες και ακόμα και αν αρρωστήσουν γίνονται πολύ πιο γρήγορα καλά, χωρίς να αφήνουν αποτυπώματα οι ασθένειες, οι όποιες περνάνε.

Όταν χρησιμοποιούμε αλόη βέρα εσωτερικά στον οργανισμό αλλά ταυτόχρονα και εξωτερικά στο δέρμα, τα αποτελέσματα είναι ακόμα καλύτερα. Μόνο με εσωτερική χρήση πόσιμης αλόης βέρα μπορούμε να έχουμε ένα 80% επιτυχία στην υγεία του οργανισμού μας. Όταν κάποιος αρχίσει να πίνει χυμό αλόης βέρα για πρώτη φορά μέσα σε 10 ημέρες παρατηρεί γερά μαλλιά, δυνατά νύχια και λαμπερό, ανανεωμένο δέρμα. Το 80% λοιπόν της υγείας του δέρματος, οφείλεται στο καλό πεπτικό σύστημα. Το υπόλοιπο 20% είναι η εξωτερική χρήση και η εφαρμογή του ζελέ αλόης στο πρόσωπο για να προστατέψετε το δέρμα σας.

Αρχικά τα προϊόντα με αλόη βέρα, εξωτερικής χρήσης προστατεύουν το δέρμα στο πρόσωπό σας. Το δέρμα ουσιαστικά είναι επιδερμίδα και αποτελείται από το κυρίως δέρμα και το υπόδερμα. Οι κρέμες φροντίδας και περιποίησης προσώπου, που η σύνθεσή τους δεν περιέχει πλούσια ποσότητα σε αλόη βέρα, τα προϊόντα αυτά, όταν τα χρησιμοποιούμε, λειτουργούν και ενεργούν μόνο στην επιφάνεια του δέρματος και αφορούν την επιδερμίδα, όχι το κυρίως δέρμα. Στο κυρίως δέρμα υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά συστήματα όπως το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό, οι ιδρωτοποιοί αδένες, καθώς και όλα τα εργαλεία που μας δίνουν μια πολύ καλή επιδερμίδα, το υαλουρονικό, το κολλαγόνο και η ελαστίνη και στο συνδετικό ιστό όλα αυτά υπάρχουνε στο χώριο. Και εκεί δεν υπάρχει προϊόν που το απλώνουμε στο δέρμα για να εισχωρήσει.

Τι βάζω εξωτερικά στο δέρμα; Τους καλοκαιρινούς μήνες, το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση, κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, γιατί αφαιρείται νερό από την επιδερμίδα λόγω αύξησης θερμοκρασίας, από το αλάτι της θάλασσας, γιατί το αλάτι τραβάει νερό και από όλες τις καιρικές συνθήκες, η ηλιοφάνεια, οι ελεύθερες ρίζες που αφαιρούν νερό από την επιδερμίδα. Χωρίς να υπάρχει νερό στο δέρμα δεν μπορούμε να έχουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και όσο αφορά σύσφιξη, αντιγήρανση, ρυτίδες. Για αυτό και κατά 70% αποτελούμαστε από νερό. Αυτή την εποχή λοιπόν χρειαζόμαστε full ενυδάτωση, γιατί και οι Χειμερινοί μήνες που ακολουθούν, πάλι έχουμε καιρικές συνθήκες που αφαιρούν νερό όπως η υγρασία, οι βροχές, ο αέρας. Άρα είμαστε σε ένα κομβικό σημείο να περιποιηθούμε το δέρμα μας και από την ταλαιπωρία του Καλοκαιριού και να το θωρακίσουμε από την ταλαιπωρία του Χειμώνα.

Το aloe vera gel για το πρόσωπο είναι το πιο ενυδατικό καλλυντικό που θα κάνει το δέρμα σας απαλό και λείο. Το φυτό αλόης στο πρόσωπο δίνει πραγματική ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω. Για τα πιο αφυδατωμένα και τα λίγο πιο μεγάλης ηλικίας δέρματα, μεταξύ 45-50 ετών, η χρήση ενός θρεπτικού ορού με πλούσιο τζελ αλόης για το πρόσωπο, είναι απαραίτητη ανάγκη γιατί από την φύση τους σε αυτή την ηλικία τα δέρματα έχουνε λιγότερο νερό. Ο ορός είναι ένα προϊόν το οποίο μπαίνει κάτω από την κρέμα. Άρα, είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτά τα δέρματα να δώσουμε κάτι παραπάνω για full ενυδάτωση και όχι μόνο. Στο τέλος των Καλοκαιρινών μηνών, χρειαζόμαστε όλες μας, μία κρέμα επανόρθωσης της επιδερμίδας πλούσια σε φυσική αλόη στο πρόσωπο, ακόμα και οι νεαρές ηλικίες το χρειάζονται και αυτές, γιατί οι νεαρές ηλικίες είναι και οι πιο απρόσεκτες με τον ήλιο. Η αλόη έχει την ιδιότητα στο πρόσωπο να φέρνει εξισορρόπηση στο pH του δέρματος και να φέρνει την επιδερμίδα του προσώπου σε κατάσταση ομοιόστασης. Έχει διαπιστωθεί, ότι η αλόη στο πρόσωπο αφαιρεί τη λιπαρότητα και έτσι, βοηθά στο να μαραθούν τα σπυράκια. Άρα, μπορείτε να χρησιμοποιήστε αλόη στο πρόσωπο για τη θεραπεία της ακμής με μεγάλη επιτυχία.

Μερικές συμβουλές που πρέπει να κρατήσετε:

  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα που έχουν λάβει πιστοποίηση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της αλόης, που πιστοποιούν τη σύσταση και την αγνότητά τους.
  • Προτιμήστε προϊόντα που για την παρασκευή τους να έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το εσωτερικού του φύλλου της αλόης βέρα.
  • Σε κρέμες προσώπου που περιέχουν κι άλλα συστατικά, σιγουρευτείτε ότι το συστατικό ζελέ αλόης βέρα βρίσκεται στα πρώτα στη σειρά (αυτό σημαίνει ότι περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα στη συσκευασία).
  • Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδικασία παραγωγής του ζελέ αλόης στο πρόσωπο, γιατί είναι ένα φυτό πολύ ευαίσθητο που οξειδώνεται πολύ γρήγορα. Σημαντικό λοιπόν η αλόη να συλλέγεται και να κόβεται με ανθρώπινο χέρι, όχι με μηχανήματα και με ειδικό μαχαίρι συγκομιδής. Επίσης, αναζητήστε προϊόντα αλόη βέρα που για το εσωτερικό ζελέ του φύλλου αλόης να γίνεται ασηπτική επεξεργασία κατά την παραγωγή του για να σας σφραγίζει όλη την φρεσκάδα και να κλειδώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας.
  • Σιγουρευτείτε ότι για την παραγωγή του ζελέ της αλόης βέρα γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι, ώστε να διασφαλιστούν όλα τα οφέλη της αλόης βέρα, όπως ακριβώς προέρχονται από την φύση.
  • Τέλος, πολύ σημαντικό η εταιρία να παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα εγγύησης επιστροφής χρημάτων των προϊόντων της.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για το πρόσωπο που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr