Προϊόντα αλόης για την καθαριότητα του σπιτιού

Αλόη βέρα & καθαριότητα σπιτιού

Η σωστή υγιεινή και καθαριότητα του σπιτιού μας είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί είναι το μέρος που ζούμε και αναπνέουμε καθημερινά. Η καθαριότητα του σπιτιού μας με ένα απορρυπαντικό πλούσιο σε αλόη βέρα μπορεί να είναι μία υγιεινή καθαριότητα. Καθαρίστε το σπίτι σας με οικονομία, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας κάποιο απορρυπαντικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε aloe vera, που είναι φυσικό, ασφαλές για το περιβάλλον του σπιτιού σας, για όλη την οικογένεια, ακόμα και για τα μωρά και τα κατοικίδιά σας.

Τι είναι υγιεινή καθαριότητα σπιτιού;

Η υγιεινή καθαριότητα του σπιτιού μας, από το μπάνιο έως την κουζίνα είναι πραγματικά πολύ σημαντική υπόθεση, γιατί μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά την υγεία μας. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρόβια που υπάρχουν στο περιβάλλον, ευθύνονται για πολλές ασθένειες και λοιμώξεις. Ωστόσο, η σωστή τήρηση των κανόνων όλης της οικογένειας μπορεί να κρατήσει τα μικρόβια μακριά και να διατηρήσει το σπίτι μας καθαρό.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να έχετε υγιεινή καθαριότητα στο σπίτι σας:

  • Σκουπίστε επιφάνειες και παιχνίδια. Τα μωρά βάζουν πολύ συχνά οτιδήποτε βρούνε στο στόμα τους. Μη ξεχνάτε λοιπόν να σκουπίζετε καλά όλες τις επιφάνειες, ώστε να εμποδίσετε άμεσα την εξάπλωση τυχόν μικροβίων και να αποφύγετε κρυολογήματα.
  • Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα φυσικά αντιμικροβιακό απορρυπαντικό. Η χρήση ενός απορρυπαντικού πλούσιο σε αλόη βέρα, θεωρείται υγιεινό, βιοδιασπώμενο και φιλικό στο περιβάλλον για όλο το νοικοκυριό και έχει αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση.
  • Αν έχετε κατοικίδια και παιδιά θέλει μεγάλη προσοχή όταν μπαίνουν στο σπίτι από τον δρόμο. Πρέπει να βγάζουν τα παπούτσια τους πριν μπούνε στο σπίτι, στην είσοδο και να πλένουν καλά τα χέρια τους με σαπούνι και ζεστό νερό. Τα δε κατοικίδια θέλουν επίσης, πολύ καλή καθαριότητα όταν μπαίνουν στο σπίτι.
  • Είναι σημαντικό να πετάτε τα χαρτομάντιλά σας, αμέσως μόλις φυσήξετε τη μύτη σας, ώστε να μη μεταφέρονται τα μικρόβια. Επίσης, βάλτε ένα κουτί χαρτομάντιλα σε κάθε δωμάτιο για να είναι πάντα διαθέσιμα.

Έχετε πάντα διαθέσιμο ένα αντισηπτικό για να καθαρίζετε τα χέρια σας. Τα αντισηπτικά έχουν αντιβακτηριδιακή σύσταση ώστε να εξουδετερώνουν τα μικρόβια και δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση. Το να χρησιμοποιήσετε ένα αντισηπτικό με αλόη βέρα, είναι περισσότερο υγιεινό, γιατί πέρα τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες έχει και ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για να μην ξηραίνει τα χέρια μας.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για την καθαριότητα του σπιτιού που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr