Αλόη βέρα για αποτοξίνωση

Aloe Vera για αποτοξίνωση – detox

Έρευνες έδειξαν ότι, όταν ο οργανισμός μας είναι υπερτοξινομένος, έχει την τάση να δημιουργεί λιποκύτταρα για να αποθηκεύει τις τοξίνες του. Έτσι, αν χάσουμε το υπερβολικό λίπος, αρχίζουμε και ελαττώνουμε και τις τοξίνες στον οργανισμό μας. Αυτό το λίπος δεν μπορεί να χαθεί με στερητική δίαιτα αλλά με σωστή διατροφή. Το πρώτο βήμα είναι μία ουσιαστική αποτοξίνωση του οργανισμού, για να μπορούν να απορροφόνται τα θρεπτικά στοιχεία από τις τροφές μας. Όταν δεν έχουμε σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, τότε συνήθως πεινάμε. Με απλά λόγια, η σωστή απορρόφηση μας εξασφαλίζει ευεξία και καλή συνολική υγεία. Άρα, για να βελτιώσουμε την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, χρειαζόμαστε σωστή αποτοξίνωση.

Η αλόη βέρα έχει μεγάλη αποτοξινωτική δράση κυρίως στο πεπτικό σύστημα. Αυτό οφείλεται σε ένα ένζυμο που περιέχει, την τρυπτοφάνη, που λειτουργεί σαν φυσικός αναστολέας όρεξης, καθαρίζει το έντερο και έτσι ανεβάζει το μεταβολικό μας ρυθμό. Η τρυπτοφάνη παίζει μεγάλο αποτοξινωτικό ρόλο και μάλιστα στην ιατρική χρησιμοποιείται για διακοπή καπνίσματος, αλκοόλ και ναρκωτικών. Πολλές φορές, λόγω έντονου στρες και άγχους παθαίνουμε γαστρεντερολογικές διαταραχές, τυμπανισμούς, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα, δυσπεψία και κατ΄ επέκταση πέφτει ο μεταβολικός μας ρυθμός. Όταν δεν έχουμε σωστό μεταβολισμό, ο οργανισμός μας υπολειτουργεί.

Βοηθήστε τον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο να εξισορροπήσει τις όποιες γαστρεντερολογικές διαταραχές με ένα συνδυασμό δύο προϊόντων, τον χυμό αλόης βέρα και τα προβιοτικά. Με την πόσιμη αλόη βέρα αποτοξινώνουμε καλά το πεπτικό μας σύστημα και αποκαθιστούμε τις όποιες γαστρεντερολογικές διαταραχές, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε και σταθεροποιούμε τον μεταβολισμό μας. Ξεκινήστε να πίνετε αλόη βέρα και θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι, με περισσότερη ενέργεια, τόνωση, καλή διάθεση και ευεξία. Τα προβιοτικά είναι καλά – φιλικά βακτήρια που χρειάζεται ο οργανισμός μας, γιατί καθαρίζουν την χλωρίδα του εντέρου και βοηθάνε στην αφόδευση. Έτσι λοιπόν, με μία καλή αποτοξίνωση αρχίζουμε να νιώθουμε τόνωση, ενέργεια, καλή διάθεση και ευεξία.

Γιατί η πόσιμη αλόη βέρα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στην αποτοξίνωση του σώματος;

  • Η πόσιμη αλόη βέρα περιέχει ένα συστατικό τη λιγνίνη, που βοηθά στη καλύτερη διαπερατότητα, δηλαδή στην καλύτερη απορροφητικότητα του εντέρου.
  • Οι ανθρακινόνες είναι αντιοξειδωτικά που περιέχει η πόσιμη αλόη βέρα και διεγείρουν το παχύ έντερο, μαλακώνουν τα κόπρανα και βοηθούν στην καλύτερη αφόδευση και σε κολικούς εντέρου.

Συμβουλές που πρέπει να σημειώσετε:

Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα πόσιμης αλόης, περίπου 40ml ημερησίως. Τις πρώτες ημέρες πιθανόν να επιδεινωθούν λίγο οι γαστρεντερολογικές διαταραχές, πριν αρχίσουν πάλι να βελτιώνονται. Εάν με τα 40ml πόσιμης αλόης βέρα νιώθετε καλά, τότε μπορείτε να διπλασιάσετε την ποσότητα σταδιακά ανά εβδομάδα, μέχρι να φτάσετε σε μία ικανοποιητική ποσότητα, περίπου στα 120ml ημερησίως. Για τα παιδιά 1,5ml πόσιμη αλόη ανά 1 κιλό είναι η ιδανική δοσολογία. Για την αποτοξίνωση είναι πολύ σημαντικό να πίνουμε πολύ νερό κατά την διάρκεια της ημέρας και να μην αφήνουμε τον οργανισμό μας πολλές ώρες νηστικό και εξαντλημένο. Κάντε μικρά και συχνά γεύματα, τρώτε σαλάτες και φρούτα και θα αρχίσετε να νιώθετε ανάλαφροι.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα που σχετίζονται με την αποτοξίνωση του οργανισμού. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr