Αλόη βέρα λοσιόν - προϊόντα - τιμές

Αλόη βέρα λοσιόν / lotion

Μπορούμε να βρούμε αλόη βέρα σε διάφορες μορφές, όπως σε ποτά, χυμούς, τζελ και εκχύλισμα. Επίσης, πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση της αλόης βέρα σε λοσιόν προσώπου σώματος, κρέμες, μάσκες μαλλιών, lips χειλιών και πολλά άλλα καλλυντικά προϊόντα. Η τονωτική λοσιόν είναι ένα διάλυμα βασισμένο στο νερό, εμπλουτισμένο με πολλά ευεργετικά συστατικά ανάλογα με τον τύπο του δέρματος που προορίζεται. Η αλόη βέρα είναι ένα ευεργετικό συστατικό κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η τονωτική λοσιόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκληρωμένη, καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Αποτελεί το δεύτερο βήμα της καθημερινής περιποίησης του δέρματος και εφαρμόζεται πάντα μετά το καθαριστικό – γαλάκτωμα προσώπου ταμποναριστά με βαμβάκι. Ο ρόλος της είναι να αφαιρεί τα υπολείμματα της επιδερμίδας μετά το γαλάκτωμα, καθώς και μερικές βλαβερές ουσίες του νερού που επικάθονται στο δέρμα. Επίσης, επαναφέρουν το pH του δέρματος στα κανονικά επίπεδα, συσφίγγουν τους πόρους, σφραγίζουν την υγρασία και βοηθάνε στην εύκολη εισχώρηση των προϊόντων ενυδάτωσης (κρέμες και serum) στο δέρμα. Έχουν αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση με αποτέλεσμα να προστατεύουν το δέρμα από μολύνσεις.

Η χρήση και τα οφέλη της αλόη βέρα σε λοσιόν στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά: 

  • Αλόη βέρα λοσιόν για την επιδερμίδα του προσώπου

Η αλόη βέρα σε μορφή τονωτικής λοσιόν είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και δίνει λάμψη στο θαμπό δέρμα. Είναι πολύ θρεπτική, εξισορροπεί το pH, μαλακώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Άκρως ενυδατική αφού η διείσδυσή της γίνετε 3-4 φορές πιο γρήγορα από ό, τι στο νερό και εισχωρεί 7 φορές πιο βαθιά στα επίπεδα της επιδερμίδας. Η χρήση της λοσιόν με αλόη βέρα προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή φροντίδα και εμποδίζει την ανάπτυξη της ακμής και θεραπεύει τον ιστό του δέρματος. Έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα με δυνατότητα να επουλώνει πληγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιείται και ως αντισηπτικό που μπορεί να σκοτώσει μούχλα, ορισμένα βακτήρια, μύκητες, ιούς καθώς και τσιμπήματα εντόμων, αλλεργικά εξανθήματα, μύκητες και έρπη.

  • Αλόη βέρα λοσιόν για το σώμα

H επιδερμίδα του σώματος, λόγω των ρούχων, σίγουρα είναι πιο προστατευμένη από τους εξωτερικούς παράγοντες που την ξηραίνουν. Ταυτόχρονα όμως είναι και πιο ευαίσθητη, καθώς στερείται σε μεγάλο βαθμό σμηγματογόνων αδένων. Απαιτεί συστηματική καθημερινή περιποίηση, παρόλο που πολλές γυναίκες δείχνουν να το ξεχνάνε. Θα ήταν καλό, την ώρα του μπάνιου να μην ξεπερνάτε τα 15 λεπτά και να αποφεύγετε το πολύ ζεστό νερό, γιατί ξηραίνει την επιδερμίδα. Αμέσως μετά, σκουπιστείτε ελαφριά με μια πετσέτα και ενώ η επιδερμίδα είναι ακόμα νωπή, απλώστε μια πλούσια ενυδατική λοσιόν με αλόη βέρα. Οι αναζωογονητικές ιδιότητες της αλόη βέρα θα κάνουν το σώμα σας ενεργό και υγιή. Όταν το κυκλοφορικό σύστημα λειτουργεί καλύτερα, τότε γενικά η υγεία γίνεται όλο και καλύτερη. Η ενυδάτωση είναι η πρωταρχική κίνηση ομορφιάς και η αλόη βέρα ξέρει να το κάνει σωστά.

  • Αλόη βέρα λοσιόν για τα μαλλιά 

Διάφορες χημικές διεργασίες μαλλιών, κυρίως η βαφή, αλλά και το συχνό styling με ζεστό αέρα, με ψαλίδι χτενίσματος και βραστά ρόλεϊ, μπορεί να καταστρέψουν τα προστατευτικά λέπια της τρίχας και έτσι να διαφύγει η πολύτιμη υγρασία από το εσωτερικό της. Έτσι, συχνά αντιμετωπίζουμε αφυδάτωση, ξηρότητα, θαμπή και ταλαιπωρημένη όψη στα μαλλιά μας. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε πάντα conditioner ή μάσκα ενυδάτωσης ή λοσιόν μαλλιών με αλόη βέρα μετά το λούσιμο και μέτρια ζεστό αέρα για το στέγνωμα των μαλλιών. Η αλόη βέρα σε λοσιόν μαλλιών δίνει μεγάλη θρέψη, αντοχή, ενυδάτωση και εξισορρόπηση της λιπαρότητας στα μαλλιά σας. Επίσης, είναι προτιμότερο να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια λοσιόν της forever living που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποια από αυτές ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info @ aloeverablog.gr