Προϊόντα με εκχύλισμα αλόη βέρα - πληροφορίες - τιμές

Αλόη βέρα εκχυλίσματα

Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν πολύ δημοφιλή συστατικά στη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών. Όλα τα εκχυλίσματα έχουν τις θεραπευτικές ιδιότητες ανάλογα από τα φυτά που προέρχονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνθέσεις καλλυντικών προϊόντων. Το εκχύλισμα αλόης βέρα προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού aloe vera και αποτελεί ένα από τα πιο ευεργετικά εκχυλίσματα που υπάρχουν στην αγορά, γιατί είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Α ( beta-carotene και retinol ), Β1 (thiamine), Β2 (riboflavin), Β3 (niacin), Β6 (pyridoxine), Β12 (cyanocobalamin), C (ascorbic acid), E (tocopherol) και φολικό οξύ.

Ας δούμε τις βασικότερες ιδιότητες που έχει η χρήση αλόης βέρα σε εκχύλισμα:

  1. Η αλόη βέρα σε εκχύλισμα έχει αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά του.
  2. Αντιγηραντικές. Πολύ συχνά χρησιμοποιείται εκχύλισμα αλόης σε προϊόντα αντιγήρανσης, γιατί συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  3. Αποτοξινωτικές. Το εκχύλισμα αλόης έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση (detoxifying agent) και είναι γνωστό πως ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και στον καθαρισμό των πόρων.
  4. Το εκχύλισμα αλόης είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για την επιδερμίδα γιατί εκτός από βιταμίνες, περιέχει αμέτρητα ιχνοστοιχεία.
  5. Η “αίσθηση δροσιάς” που δίνει η αλόη βέρα σε εκχύλισμα, οφείλεται στην παρουσία σαλικυλικού οξέος (salicylic acid), το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  6. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα αλόης για να ενισχύσετε τη δράση καλλυντικών για τις μελανιές, τους ερεθισμούς αλλά και τους μυοσκελετικούς πόνους, λόγο της παυσίπονης δράσης του.

Το εκχύλισμα αλόης βέρα είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε τύπο καλλυντικού ( lotions, creams, oils, balms ). Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όπως και στη περίπτωση των αιθέριων ελαίων, η ανάμιξη των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια εκχυλίσματα της forever living που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6972 597978

6976 734528

Email: info @ aloeverablog.gr