αλόη βέρα ακμή στο πρόσωπο

Αλόη για την ακμή στο πρόσωπο

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ακμής, η ακμή στην εφηβεία, η πιο κοινή ακμή και η ροδόχρους ακμή. Η πρώτη εμφανίζεται σε νεαρά άτομα και ακόμα πιο συχνά σε άτομα με λιπαρό δέρμα. Η ακμή είναι αποτέλεσμα ορμονικών μεταβολών, σε συνδυασμό με τη δράση βακτηρίων. Η ροδόχρους ακμή, από την άλλη εμφανίζεται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και εκδηλώνεται με ερυθρότητα στο πρόσωπο και περιστασιακά φλυκταινίδια. Επίσης, μπορεί κάποιο άτομο να παρουσιάσει σπυράκια μετά από λάθος κάποιου αισθητικού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Όλοι οι τύποι ακμής ανταποκρίνονται πολύ ευεργετικά στη χρήση αλόης βέρα. Πρώτα απ’ όλα ένα πρόσωπο με σπυράκια θέλει πολύ καλή καθαριότητα, γιατί το δέρμα εκκρίνει τοξίνες. Το σκέτο νερό δεν είναι αρκετό για να καθαρίσει το πρόσωπό μας. Άρα χρειαζόμαστε ένα καλό καθαριστικό, με ισορροπημένο pH και μάλιστα καλό είναι το προϊόν καθαρισμού να το δουλεύουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις πάνω στην ακμή. Αφού καθαρίσουμε καλά το πρόσωπο, ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Το δέρμα θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, οπωσδήποτε το πρωί και το βράδυ πριν τον ύπνο.

Μετά μπορείτε να εφαρμόσετε είτε απόσταγμα από εκχύλισμα αλόης βέρα, είτε τζελ αλόης βέρα στα σπυράκια του προσώπου, γιατί ρυθμίζει τη λιπαρότητα και κατ’ επέκταση ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος. Επίσης, η αλόη βέρα ενυδατώνει το πρόσωπο, απαλύνει από ερεθισμούς από τα σπυράκια και επουλώνει ουλές που παραμένουν. Το τζελ αλόης βέρα προστατεύει το δέρμα από την ατμοσφαιρική ρύπανση και βοηθά τις φλεγμονές. Η αλόη βέρα έχει όξινο pH στο δέρμα. Το αλκαλικό περιβάλλον στο δέρμα δημιουργεί φλεγμονές, οπότε η αλόη βέρα θα ρυθμίσει το pH στο πρόσωπό σας.

Μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για την ακμή στο πρόσωπο.

Επειδή η ακμή συνήθως έχει να κάνει με κακή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, είναι ακόμα πιο ωφέλιμο να πίνουμε χυμό αλόης βέρα, γιατί ο οργανισμός μας εσωτερικά θέλει αλκαλικό περιβάλλον, ενώ εξωτερικά το δέρμα μας θέλει όξινο περιβάλλον για να έχει υγεία και αυτό ακριβώς προσφέρει η αλόη βέρα. Τελευταία μυστικά, ο επαρκής ύπνος, η τακτική άσκηση και η κατανάλωση αρκετού νερού είναι σημαντικά, προκειμένου να ενυδατώνεται καλά το δέρμα. Τα σπυράκια δεν θα πρέπει να τα τσιμπάμε, γιατί προκαλούμε εξάπλωση της μόλυνσης και ουλές. Τέλος, δεν χρησιμοποιούμε κάποιο προϊόν, όπως πίλινγκ για να τρίβουμε πάνω σε σπυράκια. Πολύ σημαντικό επίσης, είναι η καθημερινή αλλαγή της πετσέτας (η οποία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλο άτομο της οικογένειας) και είναι ακόμα καλύτερα να ταμπονάρουμε το πρόσωπο με απαλό χαρτί μετά το πλύσιμο. Όσες γυναίκες συνηθίζουν να εφαρμόζουν μακιγιάζ, θα πρέπει να προσέχουν τα προϊόντα να είναι oil free και να καθαρίζουν συχνά τα πινέλα τους.

Μερικές συμβουλές που πρέπει να κρατήσετε:

  • Χρησιμοποιήστε προϊόντα που έχουν λάβει πιστοποίηση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της αλόης, που πιστοποιούν τη σύσταση και την αγνότητά τους.
  • Προτιμήστε προϊόντα που για την παρασκευή τους να έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το εσωτερικού του φύλλου της αλόης βέρα.
  • Σε κρέμες προσώπου που περιέχουν κι άλλα συστατικά, σιγουρευτείτε ότι το συστατικό ζελέ αλόης βέρα βρίσκεται στα πρώτα στη σειρά (αυτό σημαίνει ότι περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα στη συσκευασία).
  • Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδικασία παραγωγής του ζελέ της αλόης βέρα, γιατί είναι ένα φυτό πολύ ευαίσθητο που οξειδώνεται πολύ γρήγορα. Σημαντικό λοιπόν η αλόη να συλλέγεται και να κόβεται με ανθρώπινο χέρι, όχι με μηχανήματα και με ειδικό μαχαίρι συγκομιδής. Επίσης, αναζητήστε προϊόντα αλόη βέρα που για το εσωτερικό ζελέ του φύλλου αλόης να γίνεται ασηπτική επεξεργασία κατά την παραγωγή του για να σας σφραγίζει όλη την φρεσκάδα και να κλειδώνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας.
  • Σιγουρευτείτε ότι για την παραγωγή του ζελέ της αλόης βέρα γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι, ώστε να διασφαλιστούν όλα τα οφέλη της αλόης βέρα, όπως ακριβώς προέρχονται από την φύση.
  • Τέλος, πολύ σημαντικό η εταιρία να παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα εγγύησης επιστροφής χρημάτων των προϊόντων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα προϊόν σε μορφή κρέμας, σαπουνιού ή τζελ, κατάλληλο για την ακμή που περιέχει αλόη βέρα επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972 597 978 ή στο viber ή στο messenger ή μέσω email: info @ aloeverablog.gr. Θα μπορέσουμε να σας συμβουλέψουμε σχετικά καθώς και αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε κάποιο να σας προτείνουμε τα προϊόντα που διαθέτει η Forever Living για την βελτίωση της επιδερμίδας.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για την ακμή που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr