Αλόη βέρα και ραγάδες

Αλόη βέρα και ραγάδες

Οι ραγάδες είναι ένα φαινόμενο αρκετά συνηθισμένο που αφορά κυρίως τις γυναίκες. Το να έχετε ραγάδες είναι απλά μια ένδειξη, ότι το δέρμα σας έχει χάσει την φυσική του ελαστικότητα. Όταν το δέρμα της κοιλιάς τεντώνεται απότομα και πολύ γρήγορα, είτε από εγκυμοσύνη, είτε από απότομη απώλεια κιλών, δημιουργούνται οι λεγόμενες «ραγάδες». Ωστόσο, οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες σχηματισμού ραγάδων και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι μόνιμες.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνουμε ραγάδες στην εγκυμοσύνη, αφού η δημιουργία τους εξαρτάται από το βαθμό ελαστικότητας της επιδερμίδας μας. Οι ραγάδες παρουσιάζονται στην μεσαία στοιβάδα της επιδερμίδας, στα σημεία που αυτή καταπονείται περισσότερο και κατόπιν «σπάει», όπως είναι η περιοχή της κοιλιάς. Μετά την γέννα, οι ραγάδες δείχνουν πιο άτονες, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν.

Πως μπορούμε να ελαττώσουμε τις ραγάδες;

  • Χρειάζεται να λαμβάνουμε αρκετό ψευδάργυρο και μεταλλικά στοιχεία είτε από τις τροφές μας είτε σε συμπλήρωμα.
  • Πολύ ωφέλιμο είναι να πίνουμε άφθονη πόσιμη αλόη βέρα για τις ραγάδες.
  • Με το τζελ αλόης βέρα μπορείτε να αναπληρώσετε τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.
  • Βάλτε αλόη για ραγάδες και επουλώσετε τις “αυλακώσεις” ή μικρές γραμμές, στα στρώματα του δέρματος.
  • Η συχνή χρήση του τζελ αλόης ενυδατώνει το δέρμα και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και δροσερή.
  • Να πίνετε πολύ νερό και να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Γιατί να χρησιμοποιήσουμε τζελ αλόης βέρα για ραγάδες;

Το τζελ αλόης βέρα είναι γνωστό για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του στο δέρμα. Το τζελ αλόης διεισδύει σε βαθύτερα επίπεδα στο δέρμα, ενυδατώνει 4 φορές περισσότερο από ότι το νερό την περιοχή με τις ραγάδες και δίνει τα ευεργετικά του συστατικά. Κάντε μασάζ με κρέμες με αλόη βέρα ή με τζελ αλόης σε καθημερινή βάση πάνω από την πάσχουσα περιοχή με ραγάδες και θα δείτε τις ραγάδες σας να εξασθενούν.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για τις ραγάδες που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr