Αλόη βέρα στα μάτια

Αλόη βέρα στα μάτια

Το άγχος, η κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου είναι μερικοί από τους λόγους που έχουμε πρησμένα μάτια, με μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια. Γενικότερα, η συνολική όψη του προσώπου μας δείχνει θαμπή και γερασμένη. Τα κουρασμένα μάτια είναι κάτι που χαλάει την εικόνα μας. Όταν λέμε πως η ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας, το εννοούμε 100%. Η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη και έχει ανάγκη από συστατικά ικανά, να την ανακουφίσουν και να βελτιώσουν την υγεία της από μέσα. Δεν μιλάμε όμως μόνο για σωστή διατροφή και αρκετή κατανάλωση νερού.

Η αλόη βέρα δρα ως προστατευτικό στρώμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και συμβάλλει στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας του, ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να δίνει την αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα και αυτό την κάνει ιδανική για όσους έχουν ήδη λιπαρή επιδερμίδα. Το τζελ αλόης μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Μία κρέμα ματιών με αλόη στα μάτια, θα βοηθούσε σημαντικά στην πρόληψη και καταπολέμηση των λεπτών γραμμών, στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, στην επιδερμική χαλάρωση, το πρήξιμο στα μάτια, τους μαύρους κύκλους καθώς και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Η βιταμίνη C, που περιέχει η αλόη βέρα, επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Όλα μαζί τα συστατικά της αλόης συνεργάζονται σαν ομάδα, θρέφουν και δεσμεύουν την υγρασία στην περιοχή των ματιών. Απλώστε μία μικρή ποσότητα τζελ αλόης ως μάσκα για τα μάτια και αφήστε την για μερικά λεπτά και θα παρατηρήσετε άμεση ανακούφιση στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια σας γιατί η αλόη διεγείρει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή. Για ρυτίδες στα μάτια μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιο λάδι για ρυτίδες στα μάτια με αλόη βέρα. Λίγες σταγόνες από εκχύλισμα αλόης στα κουρασμένα και πρησμένα μάτια, θα τα χαλαρώσει αμέσως.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για τα μάτια που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr