Αλόη βέρα τύποι προϊόντων

Αλόη βέρα τύποι προίόντων

Η αλόη βέρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της φύσης και ένα από τα προσωνύμιά της, «Το φαρμακευτικό φυτό», δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από πολύ παλιά, η αλόη κατείχε εξέχουσα θέση στη λαϊκή ιατρική παράδοση πολλών πολιτισμών. Σήμερα η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα της aloe vera είναι πολύ εμφανή. Χρόνο με τον χρόνο παρατηρούμε ότι ο κόσμος έχει όλο και περισσότερο ανάγκη να χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα για να δώσει λύσεις στις ανάγκες του οργανισμού του και του δέρματός του. Η aloe vera είναι ένα χυμώδες φυτό της οικογένειας των κρινοειδών που σχετίζεται με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σπαράγγι. Έτσι λοιπόν έχουμε την δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα οφέλη της σε διάφορες μορφές. Η πιο γνωστή μορφή αλόης είναι το ζελέ αλόης βέρα, όπου δρα στο δέρμα με τις ωφέλιμες ιδιότητές της και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη βιομηχανία της κοσμετολογίας. Ωστόσο, η πόσιμη αλόη βέρα ευεργετεί με τις θρεπτικές και θεραπευτικές της ιδιότητες εσωτερικά τον οργανισμό και δρα ωφέλιμα στη συνολική υγεία μας και στο δέρμα μας.

Αυτοί όλοι οι λόγοι κάνουν το φυτό αλόη βέρα, να χρησιμοποιείται σε διάφορους τύπους προϊόντων και να ανταποκρίνεται με θεαματικά αποτελέσματα. Είναι πολύ ταιριαστό λοιπόν, που έχουμε αλόη βέρα σε κρέμες προσώπου, αλόη βέρα σε κρέμες σώματος και γενικότερα αλόη βέρα σε καλλυντικά. Επίσης, η αλόη βέρα σε χυμό έχει πολλαπλά οφέλη στη συνολική υγεία του οργανισμού μας από μέσα προς τα έξω. Έτσι λοιπόν, η αλόη βέρα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και προστίθεται συνεχώς σε διάφορους τύπους προϊόντων, όπου ο τίτλος «Με αλόη βέρα» συναντάται πλέον σχεδόν παντού. Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι: Μπορεί αυτή η μικρή ποσότητα που συνήθως περιέχει η συσκευασία του κάθε προϊόντος να έχει κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα στον οργανισμό μας ή στο δέρμα μας; Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μεγάλες εταιρίες καλλυντικών χρησιμοποιούν αλόη βέρα σε σαμπουάν, αλόη βέρα σε after shave και η λίστα των προϊόντων συνεχώς μεγαλώνει.

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να σημειώσετε:

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα κάθε προϊόντος αλόης εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες. Η ποσότητα αλόης που περιέχει πραγματικά το προϊόν και η ποιότητα της διαδικασίας παρασκευής παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόσο ωφέλιμη θα είναι για τον οργανισμό μας. Η αλόη βέρα θα πρέπει να παράγεται με τρόπο που να επιδρά ελάχιστα στο εκχύλισμα του φυτού, δηλαδή θα πρέπει να μην υπάρχει βράσιμο, να γίνεται ελάχιστη διήθηση και καμία συμπύκνωση. Τα πρόσθετα για τη σταθεροποίηση και διατήρηση του προϊόντος θα πρέπει να είναι φυσικής προέλευσης παρά τεχνητά χημικά ώστε το τελικό προϊόν να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το φυσικό εκχύλισμα του φυτού.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια χυμούς που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

6976734528

Email: info@aloeverablog.gr