Προϊόντα αλόης για περιποίηση ζώων

Προϊόντα αλόης για την περιποίηση ζώων

Πολλοί άνθρωποι που φροντίζουν ζώα δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν ισχυρά φάρμακα λόγω διαφόρων παρενεργειών. Τα αποτελέσματα της αλόης βέρα στα ζώα είναι αληθινά και όχι “πλασίμπο”, γιατί τα ζώα δεν έχουν νου και μυαλό για να κάνουν πιθανή αυθυποβολή στον εαυτό τους. Η αλόη βέρα μπορεί να έχει μεγάλο όφελος στα ζώα λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων της.

Τα οφέλη της αλόης βέρα στα ζώα:

 1. Συνεργιστική δράση.
 2. Προσαρμοσιογόνα δράση.
 3. Δίνει ευεξία.
 4. Αποτοξινωτική δράση.
 5. Θρεπτική δράση.
 6. Φυσικό καθαριστικό.
 7. Διεισδυτική δράση.
 8. Βελτιώνει τη ροή του αίματος.
 9. Γρήγορη ανάπλαση.
 10. Ανανεώνει κύτταρα.
 11. Επουλωτική δράση.
 12. Αποτελεσματική δράση.
 13. Αντιμικροβιακή δράση.
 14. Μειώνει τη φαγούρα.
 15. Αντι- πυρετική δράση.

Το τζελ της αλόης βέρα καλό είναι να εφαρμόζεται αρκετά συχνά στα τραύματα των ζώων, περίπου 4 – 6 φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, η συχνότητα μπορεί να μειωθεί καθώς η πληγή καθαρίζει και αρχίζει να εμφανίζει νέο επουλωνόμενο ιστό. Γενικά, έχει διαπιστωθεί ότι με τη χρήση του ζελέ αλόης βέρα, όχι μόνο μειώνονται οι ουλές, αλλά όταν εμφανιστεί νέο τρίχωμα στο ζώο, αυτό έχει το αρχικό χρώμα αντί για λευκό όπως συμβαίνει συνήθως. Η χρήση πόσιμης αλόης βέρα είναι ο πιο ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος επούλωσης τραυμάτων. Είναι σημαντικό να πούμε όμως, ότι ένα ζώο δεν χρειάζεται να έχει κάποιο πρόβλημα ή να είναι άρρωστο για να ωφεληθεί από την αλόη βέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό τονωτικό για τη βελτίωση της ποιότητας του τριχώματος και του δέρματος.

Η κατανάλωση χυμού αλόης έχει φυσικές αντικνησμώδεις ιδιότητες και μειώνει τον κνησμό που προκαλείται από δερματοπάθειες στα ζώα. Με την χρήση πόσιμης αλόης βέρας, πολλοί ιδιοκτήτες ζώων μπορούν συχνά να παρέμβουν, πριν καλέσουν κτηνίατρο και να μειώσουν τα συμπτώματα, να προλάβουν μία πιθανή λοίμωξη, να ενισχύσουν την επούλωση μιας πληγής, ακόμα και να βοηθήσουν σε μυκητιάσεις. Γενικά, όπως και στον άνθρωπο, όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την παραγωγή υγιών δερματικών κυττάρων παρέχονται στην περιοχή μέσω του αίματος. Αυτός ο μηχανισμός μπορεί να επιταχυνθεί με την προσθήκη χυμού αλόης βέρα μέσα στη τροφή του ζώου ή στο νερό του.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα για την περιποίηση των ζώων που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
6972 597978

6976 734528

Email: info@aloeverablog.gr