Καλλιέργεια αλόης στην Κρήτη

Καλλιέργεια αλόης στην Κρήτη

Κρητική Αλόη / Πόσιμη Αλόη Κρήτης

Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει δυναμικά μεγάλη καλλιέργεια αλόης στην Κρήτη και γενικότερα στην Ελλάδα. Παραγωγή αλόης γίνεται στις Κυκλάδες, στη Νάξο και την Σαντορίνη αλλά περισσότερο στην Κρήτη, η οποία πλέον εντάσσεται στις περιοχές που εκτελούνται επιχειρηματικές δραστηριότητες σχετικές με την αλόη.

Πολλοί Έλληνες παραγωγοί κάνουν εξαιρετική δουλειά σε, ότι αφορά την παραγωγή της παρότι υστερεί ακόμα η τεχνογνωσία στην επεξεργασία της, ως έτοιμο προς χρήση συστατικό καλλυντικών. Κάποιοι την μεταποιούν οι περισσότεροι όμως την εμπορεύονται στην αρχική της μορφή, απευθείας σε φαρμακοβιομηχανίες.

Η κρητική αλόη ή η πόσιμη αλόη Κρήτης είναι ένας χυμός ως φυσικό συμπλήρωμα της διατροφής μας, ένα δώρο της φύσης, που ενισχύει τον οργανισμό μας με ενέργεια για να ανταπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Forever Living Προϊόντα

Δείτε στην συνέχεια προϊόντα της forever living που περιέχουν αλόη βέρα. Αν επιθυμείτε να προμηθευτείτε κάποιο από αυτά ή να μάθετε επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6972 597978

Email: info@aloeverablog.gr