fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Absorbent C – Βιταμίνη C

Forever Absorbent C – Βιταμίνη C

19.78

Η Forever Absorbent C – βιταμίνη c, της forever living products, γνωστή για τα οφέλη της στο ανοσοποιητικό, στην επιδερμίδα και στις αρθρώσεις. Δείτε πληροφορίες για τη βιταμίνη C – forever absorbent c στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C είναι συνδυασμένη με παπάγια, μέλι και πίτουρο βρώμης και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος. Γίνονται παραγγελίες τηλεφωνικά.

Description

Τι είναι η βιταμίνη Absorbent C;

Η Βιταμίνη C, Absorbent C βοηθά στη διατήρηση υγιών συνδετικών ιστών της επιδερμίδας, των αρθρώσεων και των αναπνευστικών λειτουργιών. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, για το ανθρώπινο αμυντικό σύστημα, ενάντια στα βλαβερά αποτελέσματα των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη C, είναι ο μεταφορέας όλων των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό μέσα από το αίμα. Το άγχος, η λήψη υπερβολικών φαρμάκων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες καταστρέφουν σε μεγάλο βαθμό στο σώμα μας τη βιταμίνη C. Η έλλειψη της βιταμίνης C συχνά, εμφανίζεται με αιμορραγία, ειδικά από μικρά αιμοφόρα αγγεία (τριχοειδή) κάτω από το δέρμα και στα ούλα και οι πληγές επουλώνονται πιο αργά. Οι άνθρωποι είναι τα μόνα όντα, που δεν μπορούν να παράγουν μόνοι τους τη βιταμίνη C και  πρέπει να τη λαμβάνουν από την τροφή, τους χυμούς και άλλα συμπληρώματα. Πλέον, η ανάγκη μας για επαρκή επίπεδα βιταμίνης C είναι πολύ εμφανής. Η επιστήμη αναφέρει ότι ένα μόνο τσιγάρο καταστρέφει 25 mg βιταμίνης C.


Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης C – Forever Absorbent C;

Η έρευνα σχετικά με τον πιθανό ρόλο της βιταμίνης C στην πρόληψη μιας ασθένειας είναι συνεχής:

  • Έχει αντισταμινική δράση και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.
  • Είναι ένα πραγματικά ωφέλιμο συμπλήρωμα για την επιδερμίδα, καθώς αυξάνει τον σχηματισμό του ενδοκυτταρικού κολλαγόνουΒιταμίνη C σε συνδυασμό με χυμό aloe vera gel – χυμό αλόης βέρα, δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό να σχηματίσει μόνος του κολλαγόνο.
  • Είναι ενισχυμένη με πίτουρο βρώμης, μια διαλυτή ίνα που υπάρχει στην ανεπεξέργαστη βρώμη. Το πίτουρο βρώμης λειτουργεί ως σφουγγάρι στον οργανισμό, απορροφώντας νερό στο στομάχι και το λεπτό έντερο και έτσι γίνεται πιο αργά η διαδικασία της πέψης και προσφέρει ένα αίσθημα κορεσμού.
  • Έρευνες δείχνουν ότι η διαλυτή ίνα μπορεί, επίσης, να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος.
  • Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και χρειάζεται για τη διατήρηση υγιούς συνδετικού ιστού στο σώμα σας.
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την εξωτερική μας εμφάνιση και δίνει λάμψη στο πρόσωπο.
  • Είναι μασώμενη και υδατοδιαλυτή βιταμίνη C, με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής και απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένη ακόμα και για παιδιά.
  • Έχει αντιφλεγμονώδη και παυσίπονη δράση, οπότε είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις που έχουμε πόνο σωματικό ή ακόμα και πονοκέφαλο.
  • Υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα (βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση) και το ψυχολογικό – νευρικό σύστημα που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και προλαμβάνει τυχόν καταθλίψεις.

Η Absorbent C – βιταμίνη C με πίτουρο βρώμης, είναι ένα προηγμένης τεχνολογίας διατροφικό συμπλήρωμα. Η σύνθεσή του αναπτύσσεται μέσω μιας μοναδικής πατενταρισμένης διαδικασίας και είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα μεταφοράς που επιτρέπει στον οργανισμό να απορροφήσει ολόκληρα τα 60mg βιταμίνης C από κάθε ταμπλέτα. Για βέλτιστη υγεία συνίσταται 2 ταμπλέτες Absorbent C την ημέρα σε καθημερινή κατανάλωση για ενήλικες και για παιδιά και είναι μασώμενη.


Οδηγίες χρήσης της βιταμίνης C – Forever Absorbent C για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 ταμπλέτες forever absorbent c – βιταμίνη c, μασώμενες στην χρήση ημερησίως.

Αν είστε καπνιστές καταναλώστε τουλάχιστον 4 ταμπλέτες ημερησίως.


Μερικές πληροφορίες:

Για την ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος, εκτός από τη βιταμίνη c, χρησιμοποιήστε τη βιταμίνη – forever immublend ( ειδικά για αλλεργίες ), την πρόπολη tablets – forever bee propolis ( ως φυσική αντιβίωση ), τη βιταμίνη σκόρδο θυμάρι – forever garlic thyme (ειδικά αν υπάρχει βήχας) και την πολυβιταμίνη – forever daily για επιπλέον βιταμίνες. Ο χυμός αλόης βέρα – forever aloe vera gel είναι η βάση όλων αυτών και προσφέρει 50% μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων τόσο από την καθημερινή διατροφή μας, όσο και των συμπληρωμάτων διατροφής που λαμβάνουμε. Μη ξεχνάτε να παίρνετε να παίρνετε προβιοτικά – forever active pro- b, για την καλή εντερική λειτουργία, απαραίτητο όταν πρέπει να πάρετε αντιβίωση.

Για την ενίσχυση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, εκτός της βιταμίνης c, συνδυάστε τη βιταμίνη μέταλλα και ιχνοστοιχεία – forever nature min ( 6 ταμπλέτες ημερησίως ) και την πολυβιταμίνη – forever daily. Αν έχετε πολύ stress και άγχος, συμπληρώστε τη βιταμίνη Β12 – forever B12 plus, το super πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα αργινίνης με αντιοξειδωτικά –  forever argi plus.

Για την ενίσχυση του μυαλού και του εγκεφάλου χρησιμοποιήστε το συμπλήρωμα – forever focus μαζί με την βιταμίνη c – forever absorbent c για να έχει ακόμα μεγαλύτερη απορροφησιμότητα. Γενικά, η βιταμίνη c είναι ο μεταφορέας όλων των βιταμινών μέσα από το αίμα στον οργανισμό μας.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Absorbent C – Βιταμίνη C”

You may also like…

Title

Go to Top