fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Active Pro-Β – Προβιοτικά

Forever Active Pro-Β – Προβιοτικά

45.88

Όλοι μας έχουμε την ίδια ανάγκη, να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας για μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνουμε είτε με το φαγητό μας είτε μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής. To Forever Active Pro-B δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην εξομάλυνση των πεπτικών διαταραχών, που οφείλονται στις διατροφικές επιλογές μας και στον τρόπο ζωής μας, που από αμέλεια, μπορούν να ελαττώσουν τον αριθμό των ωφέλιμων βακτηρίων που υπάρχουν στον οργανισμό μας.

Description

Τι είναι τα Προβιοτικά – Forever Active Pro-Β;

Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό κατοικούν μια μεγάλη ποικιλία “ωφέλιμων βακτηριδίων”και κυρίως στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια μικρο- βακτήρια στο γαστρεντερικό μας σύστημα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι μικροσκοπικοί ζωντανοί μικροοργανισμοί επηρεάζουν σημαντικά την συνολική μας υγεία. Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια του οργανισμού. Στο έντερό μας έχουμε και φιλικά και εχθρικά βακτήρια. Γενικά, το 10% του σωματικού μας βάρους είναι βακτήρια. Επίσης, υπάρχουν πάνω από 400 είδη βακτηριδίων, ωφέλιμων και παθογόνων. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων, τότε εμφανίζονται οι γαστρεντερολογικές διαταραχές. Η ιδανική αναλογία φιλικών – εχθρικών βακτηριδίων είναι 85:15, δηλαδή για να έχουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα θα πρέπει το έντερό μας κατά 85% να έχει φιλικά βακτηρίδια και κατά 15% εχθρικά και να μην ανεβαίνουν.

Δυστυχώς, είναι σύνηθες να αγνοείται η υγεία του εντέρου και να υποτιμάται το πόσο σημαντικό είναι για τη συνολική υγεία και ευεξία του οργανισμού μας. Το άγχος, η κακή διατροφή (επεξεργασμένη), οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (φυτοφάρμακα, χημικά), τα υπερβολικά αντιβιοτικά και ο πολυάσχολος τρόπος ζωής μας (stress), επηρεάζουν το πεπτικό μας σύστημα και με την πάροδο του χρόνου προκύπτουν αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας, όπως κόπωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, δυσκολία διατήρησης υγιούς βάρους, προβλήματα με το δέρμα μέχρι και κατάθλιψη.

Ο Dr. James Balch, ένας από τους ηγέτες στη συγγραφή βιβλίων που αφορούν την υγεία και από τους σημαντικότερους ειδικούς στην υγεία, επίσης, αναφέρει ότι η χλωρίδα του εντέρου θα έπρεπε να αποτελείται από τουλάχιστον 85% καλά βακτήρια και 15% από κολοβακτηρίδια. Δυστυχώς, τα ωφέλιμα βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό μας σύστημα είναι περιορισμένα, λόγω της κακής ποιότητας της διατροφής μας (τυποποιημένη και βιομηχανοποιημένη τροφή) και του έντονου τρόπου ζωής μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα στο γαστρεντερικό τους σύστημα. Αφού λοιπόν δεν λαμβάνουμε ωφέλιμα βακτήρια πλέον από τις τροφές μας, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε ωφέλιμα βακτήρια είναι σε συμπλήρωμα “προβιοτικά”. Έρευνες δείχνουν ότι η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος βρίσκεται συχνά στα πέντε πρώτα προβλήματα υγείας που απασχολούν τους καταναλωτές.

Νέα έρευνα επίσης, δείχνει ότι τα καλά προβιοτικά πρέπει να έχουν μεταξύ 5 και 10 δισεκατομμύρια CFU “καλά βακτήρια”, για να επιβιώσουν σε όλη την περιοχή του πεπτικού σωλήνα, για να αποικίσουν και να πολλαπλασιαστούν, για να συνδυάσουν στελέχη με συμπληρωματικές ιδιότητες, να έχουν επιβεβαιωμένα αποτελέσματα στην υγεία και να παράγονται και να συσκευάζονται χωρίς ή με χαμηλή υγρασία. Το συμπλήρωμα Forever Active Pro-B ™ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για τα προβιοτικά με πάνω από 8 δισεκατομμύρια CFU ”καλά βακτήρια” και αποτελείται από 6 στελέχη συνεργιστικών βακτηρίων. Αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας μπορεί να παρακάμψει το οξύ του στομάχου για βέλτιστη απελευθέρωση στο έντερο και έτσι το forever active pro-b™, να είναι ικανό να κρατά την ισορροπία βακτηριδίων στη χλωρίδα του εντέρου. Απλά λαμβάνετε μία κάψουλα καθημερινά για να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Τι είναι τα CFU και γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος;

Αυτές οι “μονάδες σχηματισμού αποικίας” καθορίζουν πόσα βακτήρια σε προβιοτικά μπορούν να διαχωρίσουν και να σχηματίσουν αποικίες. Μόνο τα προβιοτικά που είναι ζωντανά μπορούν να αποικίσουν – και το να έχετε ζωντανά βακτηρίδια στο έντερο σας είναι ο στόχος των προβιοτικών. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα περιέχει και πρεβιοτικά. Τα πρεβιοτικά είναι η τροφή των προβιοτικών. Τα πρεβιοτικά ταΐζουν τα προβιοτικά και έτσι τα βοηθούν να πολλαπλασιάζονται. Καθώς πολλαπλασιάζονται τα φιλικά βακτήρια μπορούν να καταλήξουν στο πεπτικό μας σύστημα και να λειτουργήσουν υπέρ της σωστής χλωρίδας του εντέρου μας.


Η συνολική μας υγεία συνδέεται άμεσα με την υγεία της χλωρίδας του εντέρου και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να κάνουμε κάτι για αυτά τα προβλήματα. Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στον οργανισμό σας, τότε το Forever Active Pro-Β είναι το καλύτερο προϊόν για να σας βοηθήσει.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το προβιοτικό – forever active pro-b;

Για να δημιουργήσουμε το forever active pro-b, συνεργαστήκαμε με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, ένα ηγέτη στον τομέα της γαστρεντερολογίας, για να ενεργοποιήσουμε το έντερο. Δύο από τα στελέχη που αποτελούν το Forever Active Pro-B έχει αποδειχθεί ότι επιτρέπουν τον εκτεταμένο αποικισμό στο έντερο. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο προβιοτικό λειτουργεί συνεργιστικά με τα άλλα επιλεγμένα στελέχη για τη βελτιστοποίηση της πεπτικής οδού σας, με βακτήρια που ωφελούν το σύστημα και μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα. Επίσης, το Forever Active Pro- B διατηρεί υγιές το πεπτικό σας σύστημα και ενισχύει την απορρόφηση των τροφών, καθώς και την ανοσοποιητική λειτουργία.

Το μοναδικό μείγμα περιλαμβάνει επίσης μια πρεβιοτική ίνα, που είναι ιδανική για τη διατήρηση, την αποθήκευση και τη μεταφορά των προβιοτικών στο έντερο. Αυτή η ίνα υποστηρίζει τη ζύμωση των στελεχών bifidobacteria και lactobacillus-δύο βακτηρίων στο Forever Active Pro-B για να διασφαλιστεί ότι τα περισσότερα προβιοτικά στελέχη επιβιώνουν εκεί που o οργανισμός  τα χρειάζεται περισσότερο. Το Forever Active Pro-Β είναι το μόνο προβιοτικό 6 στελεχών βακτηρίων στην αγορά, εύκολο στη χρήση αφού δεν χρειάζεται ψυγείο.

Με σόγια και απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα, το Forever Active Pro-B είναι μια κάψουλα κατάλληλη για χορτοφάγους “vegeterians” που παράγεται μοναδικά και έχει καταψυχθεί κρυογγενητικά για τη διατήρηση της ισχύος των προβιοτικών στελεχών μας. Η προστασία κάθε κάψουλας είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό και οι κάψουλες Forever Active Pro-B συσκευάζονται σε μία πολύ ιδιαίτερη συσκευασία. Ένα ειδικό περίβλημα διαμορφωμένο μέσα στο φιαλίδιο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Activ Trial Technology, παγιδεύει την υγρασία για να προστατέψει τα προβιοτικά και είναι υδατοστεγές για να διασφαλίσει το μέγιστο CFU. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία διατηρεί την ισχύ της κατά τη διάρκεια της παραγωγής και καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το προβιοτικό – Forever Active Pro-B αποτελεί επίσης μέρος του πακέτου μας Forever Vital5 και συμπληρώνει το πατενταρισμένο Forever Aloe Vera Gel, το οποίο βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος και των επιπέδων ενέργειας.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το προβιοτικό – forever active pro-b;

 • Πάνω από 8 δις CFU (Colony Forming Units) ανά κάψουλα.
 • Πρόκειται για αποκλειστική πατενταρισμένη φόρμουλα, με πρεβιοτικά.
 • Είναι το μόνο που συνδυάζει 6 ωφέλιμα στελέχη μικροβίων που δρουν σε συνέργια.
 • Συνεργάζεται αρμονικά με τον πατενταρισμένο χυμό αλόη βέρα forever aloe vera gel.
 • Αναστέλλει τη δράση ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασμού τους.
 • Υποστηρίζει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Συμβάλλει στη μείωση των γαστρεντερολογικών ανωμαλιών.
 • Βοηθά στη διαδικασία της πέψης των τροφών.
 • Προστατεύει το πεπτικό σύστημα.
 • Βοηθά στην απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών για απορρόφηση.
 • Προστατεύει τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά.
 • Μειώνει την ανάπτυξη του μύκητα candida.
 • Χωρίς σόγια.
 • Χωρίς αλλεργιογόνα.

Το αποκλειστικό μείγμα στελεχών (8 εκ) αποτελείται από:

 • Bifidobacterium lactis (5.2 δις) – Συμβάλλει στην ελάττωση του pH του οργανισμού και επιπλέον παρεμποδίζει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηριδίων.
 • Lactobacillus rhamnosus (1.15 δις) – Συμβάλλει στην προστασία του πεπτικού συστήματος στερώντας τους ανεπιθύμητους µμικροοργανισμούς από την τροφή τους.
 • Lactobacillus reuteri (580 δις) – Εμποδίζει την αύξηση των παθογόνων βακτηριδίων. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στην πάχυνση της επιδερμίδας.
 • Lactobacillus acidophilus (580 δις) – Αναστέλλει τη δράση των ανεπιθύμητων οργανισμών και συμβάλλει στην αποτροπή του πολλαπλασιασμού τους και του σχηματισμού αποικιών.
 • Bifidobacterium longum (200 δις) – Διώχνει τα επιβλαβή βακτήρια ώστε να συμβάλλει στη μείωση της συχνότητας των γαστρεντερικών ανωμαλιών.
 • Bifidobacterium bifidum (290 δις) – Παράγει ένα φυσικό αντιβιοτικό στο έντερο, σημαντικό για τις αλλεργίες, το ευερέθιστο έντερο, την διάρροια και την γαστρεντερίτιδα.

Οδηγίες χρήσης του προβιοτικού forever active pro-b για καλύτερα αποτελέσματα:

Καταναλώστε 1 προβιοτικό με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν από το γεύμα, αν δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν έχετε και την παραμικρή γαστρεντερολογική διαταραχή 2 προβιοτικά την ημέρα με άδειο στομάχι. Αν έχετε πολύ έντονες γαστρεντερολογικές διαταραχές δοκιμάστε 3 προβιοτικά την ημέρα για μία εβδομάδα.

Για αποτελεσματικότερη χρήση του προβιοτικού, καλό είναι να πλένετε τα δόντια σας με το Forever Aloe Bright Toothgel, κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κάθε πρωί αμέσως μόλις ξυπνάτε, καθώς και μετά από κάθε γεύμα. Το βράδυ που κοιμάστε λόγω της πέψης, ο οργανισμός σας, εκρύγνει διάφορες τοξίνες και για αυτό όταν ξυπνάτε το πρωί θα παρατηρήσετε ότι, έχετε μία άσχημη γεύση ή μυρωδιά στο στόμα σας. Αμέσως με το που ξυπνάτε, καλό είναι να πλένετε το στόμα σας, τα δόντια σας καθώς και να τρίβετε με την οδοντόβουρτσα τη γλώσσα σας ( που συνήθως είναι άσπρη ) και μετά να πίνετε το προβιοτικό με 1 ποτήρι νερό. Διαφορετικά, σκεφτείτε ότι τοξίνες που εκρύγνει ο οργανισμός σας όλο το βράδυ.. πίνοντας νερό, τις ξανά καταπίνετε.

Κάθε συσκευασία περιέχει 30 κάψουλες. Το συμπλήρωμα αυτό είναι εξίσου ιδανικό και σαν συνδυασμός με τον χυμό αλόης βέρα Forever Aloe Vera Gel.

 

Additional information

Αλόη Θεραπευτικές Ιδιότητες

,

Αλόη Χρήση

Aloe Vera Οφέλη

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Active Pro-Β – Προβιοτικά”

You may also like…

Title

Go to Top