fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System – Αντιγήρανση

Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System – Αντιγήρανση

218.51

Μπορεί να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για την αλόη βέρα, αλλά δεν την έχετε δει ποτέ να λειτουργεί έτσι. Η σειρά προηγμένης περιποίησης δέρματος, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά κυρίως για τα ξηρά δέρματα, Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System στοχεύει στην αντιγήρανση από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα με αυτή την επαναστατική σύνθεση, που είναι σχεδιασμένη για να ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να ενισχύει τα επίπεδα του υγιούς κολλαγόνου για να δείχνετε και να νιώθετε καλύτερα. Εάν είσαστε πάνω από την ηλικία των 25 ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσετε να σκέφτεστε πως θα επιβραδύνετε ή θα ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια του χρόνου.

Description

Τι είναι η Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System;

Η σειρά της Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System διαθέτει μια επαναστατική σύνθεση που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, και ιδιαίτερα για το ξηρό και ώριμο δέρμα. Απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες και έχει ως βασικό συστατικό την αλόη βέρα. Η αλόη βέρα είναι ένα προσαρμοσιογόνο στοιχείο και είναι και ο λόγος που κάνει τη σειρά περιποίησης προσώπου Forever Aloe Infinite Advanced Skincre System να ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και να προσαρμόζονται σε όλα τα δέρματα.

Εάν είστε πάνω από 25 ετών, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που καθυστερούν ή μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Εάν παρόλα αυτά τα σημάδια της γήρανσης είναι κάτι που δεν σας απασχολεί αλλά θεωρείτε ότι το δέρμα σας είναι ξηρό, η σειρά Forever Aloe Infinite Advanced Skincre System είναι και πάλι ιδανική για εσάς χάρη στις πλούσιες ενυδατικές της ιδιότητες. Τα συστατικά των προϊόντων της σειράς μεταφέρονται μέσω της αλόης βέρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System είναι μία επαναστατική σειρά αντιγήρανσης με αλόη βέρα και κολλαγόνο και τα προϊόντα της βρίσκονται σε ειδική συσκευασία aerless (χωρίς αέρα), λόγω του ότι τα συστατικά τους είναι πολύ δραστικά και θέλουν προσοχή να μην εκτίθενται στον αέρα. Η σειρά δεν έχει άρωμα, εκτός από την κρέμα που έχει ένα πολύ απαλό και ήπιο άρωμα από αιθέρια έλαια.


Η σειρά Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System αποτελείται από:

  • Forever Aloe Infinite Hydrating Cleanser – Γαλάκτωμα αντιγήρανσης.
  • Forever Aloe Infinite Firming Complex – Συμπλήρωμα αντιγήρανσης.
  • Forever Aloe Infinite Firming Serum – Ορός προσώπου αντιγήρανσης.
  • Forever Aloe Infinite Restoring Creme – Κρέμα προσώπου αντιγήρανσης.

Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μεμονωμένα και να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης.

Additional information

Aloe Vera Οφέλη

Αλόη Χρήση

Αλόη Ιδιότητες

Forever Aloe Vera Προιόντα

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Aloe Infinite Advanced Skincare System – Αντιγήρανση”

You may also like…

Title

Go to Top