fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer – Κρέμα σε Τζελ Ενυδάτωσης

Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer – Κρέμα σε Τζελ Ενυδάτωσης

32.22

Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer – κρέμα σε τζελ της forever living products, που ενυδατώνει το πρόσωπο. Δείτε πληροφορίες για την κρέμα τζελ αλόης forever sonya soothing gel moisturizer στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Η ΚΡΕΜΑ ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ είναι κατάλληλη για μεικτά δέρματα.

Description

Τι είναι το forever sonya soothing gel moisturizer;

Το Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer είναι μία κρέμα με υφή σαν τζελ, γεμάτη με βότανα και ενεργά συστατικά, τα οποία διασπώνται μέχρι να απορροφηθούν πλήρως, και αφήνουν μία απίστευτη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης στο πρόσωπο. Η κρέμα αυτή κατάλληλη για μεικτά δέρματα, μεταφέρει την αλόη βέρα και τα εκχυλίσματα βοτάνων στα σημεία που το δέρμα σας, τα χρειάζεται περισσότερο και φέρνει σε ισορροπία την επιδερμίδα του προσώπου.

Το Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer μοιάζει με κρέμα αλλά είναι gel και η σύνθεσή του πραγματικά «λιώνει» στο δέρμα. Είναι μία ιδιαίτερης τεχνολογίας κρέμα με gel αλόης βέρα και γεμάτη με βότανα και πλούσια ενεργά συστατικά. Αυτή η γέλη-λοσιόν απορροφάται πλήρως από την επιδερμίδα και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης.

Μία μοναδική ενυδατική κρέμα η οποία διαθέτει ένα σύστημα μέγιστης διάχυσης της υγρασίας στο δέρμα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα, βελτιώνει την όψη του και το κάνει να φαίνεται πιο γεμάτο, χάρη στην αφθονία των φυσικών συστατικών που περιέχει.


Ποια είναι τα οφέλη του forever sonya soothing gel moisturizer;

Επίσης, η κρέμα Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer, περιέχει εκχυλίσματα μήλου, ροδιού, σύκου, μουριάς, ginkgo biloba και πλούσια έλαια jojoba και ελαιόλαδο που βοηθούν το δέρμα να νιώθει ενυδατωμένο και εύπλαστο. Η βήτα-γλυκάνη από μανιτάρια έχει προστεθεί για να καταπραΰνει και να εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας. Προσθέσαμε επίσης αντιγηραντικά συστατικά όπως το λινελαϊκό οξύ και το υδρολυμένο κολλαγόνο τα οποία απορροφούνται ειδικά στα σημεία που το δέρμα χρειάζεται περισσότερο. Για να τελειοποιήσουμε τη σύνθεση αυτή, προσθέσαμε έλαια πορτοκαλιού και μανταρινιού, έλαιο χαμομηλιού, περγαμόντο και γεράνι που βοηθούν στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.

Με σύνθεση πλούσια σε εκχυλίσματα βοτάνων και ισχυρά συστατικά, το Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer μεταφέρει ένα πέπλο ενυδάτωσης χαρίζοντας πλήρως ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με περισσότερα από 10 φυτικά εκχυλίσματα, έλαια και β- γλυκάνη από μανιτάρια σε συνδυασμό με υδρολυμένο κολλαγόνο και εκχύλισμα μήλων, αυτή η σύνθεση παρέχει καταπράυνση και ενυδάτωση στο μεικτό δέρμα.


Οδηγίες χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να εφαρμόζετε μία ποσότητα σε όλο το πρόσωπο  και το λαιμό κάθε μέρα.

Additional information

Forever Aloe Vera Προιόντα

, ,

Αλόη Ιδιότητες

Αλόη Ιδιότητες Ανα Κατηγορία Προϊόντος

Αλόη Χρήση

Aloe Vera Οφέλη

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer – Κρέμα σε Τζελ Ενυδάτωσης”

You may also like…

Title

Go to Top