fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Aloe Mango – Αλόη Βέρα Χυμός με Μάνγκο

Forever Aloe Mango – Αλόη Βέρα Χυμός με Μάνγκο

33.67

Ο νέος χυμός αλόη με μάνγκο – Forever Aloe Mango προσθέτει μια τροπική πινελιά στη σειρά των χυμών μας με αλόη και είναι ότι καλύτερο από τη φύση στο ποτήρι σας. Δείτε πληροφορίες για το χυμό αλόης με μάνγκο forever aloe mango στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Το FOREVER ALOE MANGO διαθέτει όλα τα οφέλη του χυμού Aloe Vera Gel με 86% αγνή αλόη βέρα και την υπέροχη γεύση από φυσικό, τροπικό πουρέ μάνγκο.

Description

Τι είναι ο αλόη βέρα χυμός με μάνγκο – forever aloe mango;

Ο χυμός αλόης – Forever Aloe Mango αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό αλόης βέρα και φυσικού πουρέ Μάνγκο. Το ζελέ αλόης βέρα συλλέγεται από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού της αλόης, με ανθρώπινο χέρι και αποτελεί έναν από τους θρεπτικότερους χυμούς για την υγεία μας. Αντίθετα, με άλλες εταιρίες, Εμείς δεν χρησιμοποιούμε το εξωτερικό φύλλο της αλόης μέσα στο μπουκάλι του χυμού, αλλά ρίχνουμε τα φύλλα του φυτού για φυσικό λίπασμα στα χωράφια μας.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει ο χυμός αλόης βέρα με μάνγκο – forever aloe mango και ποιες είναι οι ιδιότητές του;

Ο χυμός forever aloe mango συνδυάζει όλα τα οφέλη της αλόης με μία υπέροχη τροπική γεύση Mango. Το ζελέ αλόης βέρα περιέχει περισσότερα από 76 θρεπτικά συστατικά, μεταξύ των οποίων 20 μεταλλικά στοιχεία, 18 αμινοξέα και 12 βιταμίνες. Η αλόη βέρα έχει φυσικές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Ο μοναδικός πολυσακχαρίτης, η ακεμανάνη και άλλα θρεπτικά συστατικά στην αλόη βοηθούν στην υποστήριξη του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Forever Aloe Mango διαθέτει όλα τα οφέλη του χυμού Forever Aloe Vera Gel με 86% αγνή αλόη βέρα και την υπέροχη γεύση από φυσικό, τροπικό πουρέ μάνγκο. Το μάνγκο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και περιέχει σημαντικές βιταμίνες όπως βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και σε έναν φυσιολογικό μεταβολισμό που προσφέρει ενέργεια. Τα φρούτα που χρησιμοποιούνται στο Forever Aloe Mango συγκομίζονται πλήρως ωριμασμένα για να διασφαλιστεί ότι η πλούσια γεύση και η περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά έχει φτάσει στα σωστά επίπεδα.

Η συνεργιστική δράση όλων αυτών, παράγει ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα από ότι θα περιμέναμε από τη χρήση των συστατικών αυτών ξεχωριστά. Πολύ σημαντικό λοιπόν, να αρχίσουμε να πίνουμε χυμό aloe mango. Όπως όλοι οι χυμοί αλόης βέρα, το Forever Aloe Mango υποβάλλεται σε ασηπτική επεξεργασία επιτρέποντας στη σύνθεση να παραμείνει απαλλαγμένη από συντηρητικά και συσκευάζεται σε συσκευασίες Tetra Pack παρασκευασμένες με 100% ανακυκλωμένα υλικά για να διασφαλιστεί ότι μπορείτε να απολαύσετε τη φρέσκια γεύση του ζελέ αλόης βέρα με όλες τις ισχυρές ιδιότητες της αλόης όπως προέρχονται από τη φύση.

Γιατί ο Forever Aloe Mango είναι ο καλύτερος χυμός αλόης βέρα με μάνγκο της αγοράς;

  • Περιέχει 86% αγνό ζελέ αλόης βέρα μέσα στο μπουκάλι και όχι μερικές σταγόνες.
  • Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Έτσι, μπορούμε να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς, ότι υπάρχει Εγγυημένη Ποιότητα. Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του χυμού, που δίνουμε Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων εντός 60 ημερών με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
  • Έχουμε έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της αλόης (I.A.S.C.) με φυσική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο αμερικανικό οργανισμό, που ρυθμίζει και επιβλέπει την ποιότητα και την περιεκτικότητα του χυμού αλόη βέρα. Εάν η σφραγίδα έγκρισης IASC λείπει από το μπουκάλι του χυμού aloe vera, καλύτερα να μην το αγοράσετε.
  • Η ανακυκλώσιμη συσκευασία του χυμού αλόης βέρα, διατηρεί αναλλοίωτη την Αλόη, ώστε να παραμένει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν σφραγίστηκε στο εργοστάσιο.
  • Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη.
  • Δεν περιέχει γλουτένη.
  • Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C.
  • Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Οδηγίες χρήσης για τον χυμό αλόης βέρα με μάνγκο forever aloe mango και δοσολογία για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να πίνετε χυμό αλόης βέρα με μάνγκο forever aloe mango σε δοσολογία 120ml την ημέρα, σε δύο ή τρεις δόσεις την ημέρα και καλύτερα 20 λεπτά πριν το φαγητό, για καλύτερη απορρόφηση και να δίνετε και στα παιδιά σας. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.  Ο χυμός διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.

 

You may also like…

Title

Go to Top