fbpx
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 597978|info @ aloeverablog.gr

Forever Aloe Peaches Mini – Αλόη Βέρα Χυμός με Ροδάκινο

Forever Aloe Peaches Mini – Αλόη Βέρα Χυμός με Ροδάκινο

134.61

Ο αλόη βέρα χυμός με ροδάκινο – Forever Aloe Peaches Mini, προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε. Δείτε πληροφορίες για τον χυμό αλόης με ροδάκινο forever aloe peaches mini στην καλύτερη ποιότητα και τιμή στην αγορά. Ο ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ προσφέρει υγεία στο δέρμα μας και στο πεπτικό μας σύστημα και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να πίνουμε καθημερινά.

Description

Τι είναι ο αλόη βέρα χυμός με ροδάκινο – forever aloe peaches mini;

Ο χυμός αλόης βέρα με ροδάκινο – Forever Aloe Peaches Mini είναι ένας εξαιρετικός χυμός, που εκτός από σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα περιέχει ώριμα φρούτα ροδάκινου. Η γέλη αλόης που περιέχεται στο μπουκάλι, συλλέγεται από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού, με ανθρώπινο χέρι και είναι ότι πιο θρεπτικό και υγιεινό για την υγεία μας. Αντιθέτως με άλλες εταιρίες, Εμείς δεν χρησιμοποιούμε το εξωτερικό φύλλο της αλόης μέσα στο μπουκάλι του χυμού, αλλά ρίχνουμε τα φύλλα του φυτού, για φυσικό λίπασμα στα χωράφια μας. Ο χυμός Forever Aloe Peaches Mini περιέχει περισσότερα από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων και 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών, λόγω της aloe vera. Η συνεργιστική δράση όλων των θρεπτικών συστατικών παράγει ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα από ότι θα περιμέναμε από τη χρήση των συστατικών αυτών χωριστά.

Το Ροδάκινο είναι πλούσιο σε βιταμινη C, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και δίνει υπέροχη γεύση για να μπορούν να τον πίνουν ακόμα και τα παιδιά. Ο καταναλωτής μπορεί να το αγοράσει σε συσκευασία των 12 τεμαχίων forever aloe peaches mini.


Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει ο χυμός αλόης βέρα με ροδάκινο – forever aloe peaches mini και ποιες είναι οι ιδιότητές του;

Μερικές από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της αλόης βέρα και τα οφέλη που προσφέρει η πόσιμη αλόη βέρα στον οργανισμό είναι ότι:

 • Παρέχει θρέψη, γιατί δίνει μεγάλο αριθμό βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων, ενζύμων και αμινοξέων στον οργανισμό.
 • Δίνει ενέργεια και τόνωση στον οργανισμό, λόγω θρέψης και θρεπτικών συστατικών.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, λόγω πολλών θρεπτικών συστατικών και καλής – ισορροπημένης διατροφής.
 • Διευκολύνει την πέψη, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του εντέρου και βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος.
 • Παρέχει βαθιά αποτοξίνωση στον οργανισμό και καθαρίζει τον οργανισμό από τοξίνες.
 • Προσφέρει 50% μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων από την καθημερινή διατροφή μας.
 • Ενυδατώνει τον οργανισμό και το δέρμα μας, έως 3,7 φορές περισσότερο από ότι το νερό.
 • Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και επιδιορθώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη.
 • Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, για ανακούφιση από σωματικούς πόνους.
 • Βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.
 • Συμβάλλει στην υγεία των ουλών και των δοντιών.

Γιατί ο Forever Aloe Peaches Mini είναι ο καλύτερος χυμός αλόη βέρα με ροδάκινο της αγοράς;

 • Περιέχει 84,3% αγνή, σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα και όχι μερικές σταγόνες, καθώς επίσης ροδάκινο.
 • Χρησιμοποιούμε μόνο το εσωτερικό ζελέ του φύλλου του φυτού και όχι το φύλλο. Το φύλλο το διαθέτουμε για φυσικό λίπασμα στα χωράφια μας.
 • Φτάνει σε Εμάς ζωντανή, χάρη στην πατενταρισμένη διαδικασία που μας δίνει 100% σταθεροποιημένο (ακατέργαστο) ζελέ αλόης βέρα. Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης από καρπούς και φρούτα και είναι σαν να ανοίγουμε το φύλλο και να παίρνουμε φρέσκο και αναλλοίωτο το ζελέ aloe vera. Τα συστατικά σταθεροποίησης, που προέρχονται από φρούτα, όχι μόνο προστατεύουν τον χυμό να μην οξειδωθεί, αλλά τον ενισχύουν και με επιπλέον βιταμίνες.
 • Είναι το πρώτο προϊόν που εγκρίθηκε από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης (I.A.S.C.) με πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης της Aloe Vera. Αν δεν είστε σίγουροι, αναζητήστε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (I.A.S.C.). Πρόκειται για έναν Ανεξάρτητο Αμερικανικό Οργανισμό, που ρυθμίζει και επιβλέπει την ποιότητα και την περιεκτικότητα των προϊόντων σε Αλόη Βέρα. Εάν η Σφραγίδα Έγκρισής τους υπάρχει πραγματικά στη συσκευασία που αγοράσατε, τότε είναι αξιόπιστο.
 • Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παρασκευή έως και την τελική διανομή. Έτσι, μπορούμε να αισθανόμαστε απόλυτα ασφαλείς, ότι υπάρχει Εγγυημένη Ποιότητα. Είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του χυμού, που δίνουμε Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων εντός 60 ημερών με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.
 • Η ανακυκλώσιμη συσκευασία του χυμού αλόης βέρα, με τρία στρώματα προστατευτικού υλικού, διατηρεί αναλλοίωτη την αλόη, ώστε να παραμένει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν σφραγίστηκε στο εργοστάσιο.

Οδηγίες χρήσης για τον χυμό αλόης βέρα με ροδάκινο και δοσολογία για καλύτερα αποτελέσματα:

Σας προτείνουμε να πίνετε χυμό αλόης βέρα με ροδάκινο forever aloe peaches mini 20 λεπτά πριν το φαγητό με άδειο στομάχι, για καλύτερη απορρόφηση και να δίνετε και στα παιδιά σας. Η καλύτερη ώρα είναι η πρωινή.

You may also like…

Title

Go to Top