Προμηθευτείτε τα αυθεντικά προϊόντα της forever living με αλόη βέρα on line στην καλύτερη τιμή τους. Δείτε πρώτοι τις προσφορές, τα δώρα και τις επιπλέον εκπτώσεις που γίνονται κατά περιόδους στα προϊόντα με aloe vera της forever. Εδώ οι παραγγελίες γίνονται μόνο τηλεφωνικά στο 6972597978 ή με μήνυμα στο email: aloeveragreece.gr@gmail.com και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζει καλά η Forever, αυτό είναι η αλόη βέρα. Στην πραγματικότητα, η Forever Living Products είναι ο ειδικός στην αλόη. Δεν είναι τυχαίο που μετά από 40+ χρόνια εμπειρίας ονομάζεται The Aloe Vera Company. Η εταιρία forever είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής και παραγωγός αλόης βέρα σε όλο τον κόσμο. Αγαπά την αλόη βέρα και φροντίζει πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά στις φυτείες της. Η αλόη βέρα καλλιεργείται, συλλέγεται και φιλετάρεται με το χέρι για να πάρουμε το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της αλόης μέσα σε μόλις 8 ώρες από την κοπή του, παρέχοντας σε όλους τους καταναλωτές την πιο αγνή και πιο φρέσκια αλόη όπως έρχεται από την φύση. Αυτό το αγνό τζελ αλόης χρησιμοποιείται σε όλα της τα προϊόντα forever. Τα προϊόντα forever living products ήταν τα πρώτα που έλαβαν πιστοποίηση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης για τη σύνθεση και την αγνότητά τους.

Η ιστορία με τα προϊόντα αλόης της forever living ξεκίνησε από έναν άνδρα με ένα μεγάλο όραμα. Το όνομά του Rex Maughn, ο οποίος ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους, παγκοσμίως, να μπορούν να λειτουργούν μέσα από ένα αξιοκρατικό σύστημα και να έχουν καλύτερη υγεία και οικονομική ελευθερία. Ένας πραγματικός Επιχειρηματίας, που συνδύασε ένα εξαιρετικό προϊόν την aloe vera με ένα επικερδές σύστημα αμοιβών, όπου ο καθένας θα μπορούσε να το λειτουργήσει στο βαθμό που επιθυμεί. Το όραμά του αυτό έγινε πραγματικότητα το 1978 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το 1993 ήρθε στην Ελλάδα η forever living με τα προϊόντα της αλόης βέρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα σε ένα πολυώροφο κατάστημα, όπου εκεί εδρεύουν και τα κεντρικά γραφεία της Ελλάδας – Κύπρου. Τα προϊόντα με αλόη βέρα της forever δεν άργησαν να επεκταθούν και στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα και στην Πάτρα και στην Καβάλα και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών της.

Αλόη Βέρα Χυμοί

Αλόη Βέρα Κρέμες

Αλόη Βέρα Σπρέι

Αλόη Βέρα Εκχυλίσματα

Αλόη Βέρα Forever Προϊόντα