Φέτος, ο Χειμώνας φαίνεται περισσότερος ανησυχητικός από κάθε άλλη χρονιά, αφού γρίπη και κρυολογήματα βρίσκονται προ των πυλών. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε κατά των ιώσεων μπορεί να είναι αποτελεσματικά, αλλά η μακροχρόνια λήψη των φαρμάκων μπορεί μακροπρόθεσμα να εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να καταστήσει τους παθογόνους ιούς ανθεκτικούς σε αυτά. Ανεπιφύλακτα, η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπίσουμε όλες τις ανεπιθύμητες ιώσεις, αλλά και τις τυχόν φοβίες και ανησυχίες μας.


Τι είναι το ανοσοποιητικό σύστημα;

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα σύστημα οργάνων υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού απέναντι στα ανεπιθύμητα βακτήρια, ιούς και ελεύθερες ρίζες. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από ένα φάσμα λειτουργιών που καλύπτει από την άμυνα του δέρματος μέχρι και την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες (αλλεργίες, αυτοάνοσα κ.α) στον οργανισμό αλλά και στα κύτταρά μας από το οξειδωτικό στρες. Οι κυριότεροι μηχανισμοί του ανοσοποιητικού μας περιλαμβάνονται στο δέρμα, τους πνεύμονες και το ήπαρ.

Η άσκηση, η καθημερινή υγιεινή, ο ύπνος, η διακοπή του καπνίσματος, η αποφυγή του στρες, η ψυχική ισορροπία, ακόμα και η διάθεσή μας είναι παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν τις άμυνες του οργανισμού μας. Στη μάχη κατά των μικροβίων, η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη και υπάρχουν κάποιες τροφές που θα πρέπει να βρίσκονται στο καθημερινό μενού μας, όπως τα λιπαρά οξέα, ο σίδηρος, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C. Δυστυχώς όμως, η ποικιλία και ο συνδυασμός των τροφών που λαμβάνουμε μαζί με την έντονη τυποποίηση και βιομηχανοποίηση των τροφίμων, δεν επαρκούν για να μας προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.


Η αλόη βέρα και η πρόπολη μελισσών είναι φυσικές πηγές που κρύβουν καλά μέσα τους θρεπτικά συστατικά, ικανά να διατηρήσουν ένα δυνατό σύστημα άμυνας του οργανισμού.

Πως βοηθά η αλόη βέρα στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος;

  • Περιέχει πάνω από 200 θρεπτικούς συνδυασμούς, από τους πιο ωφέλιμους φυσικούς χυμούς που υπάρχουν στην αγορά.
  • Εξασφαλίζει ένα υγιές πεπτικό σύστημα.
  • Αυξάνει τα φυσικά επίπεδα ενέργειας και ευεξίας.
  • Βάζει τις βάσεις για μία υγιέστερη ζωή.

Πως βοηθά η πρόπολη μελισσών στη θωράκιση της άμυνας του οργανισμού;

  • Αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα αντιβιοτικά της φύσης.
  • Εξαιρετική μορφή τροφής, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
  • Δρα κατά των ιών και βακτηρίων.
  • Πολλαπλές ωφέλειες κατά την ανάρρωση του οργανισμού.
  • Εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών.
  • Καταστρέφει βακτήρια.

Πίνοντας αλόη βέρα χυμό – forever aloe vera gel είναι σαν να χαράζετε ένα φύλλο αλόης βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν από το φυτό. Ότι πιο αυθεντικό και φρέσκο, κατευθείαν από την φύση, είναι ιδανικό για να ξεκινήσει όλη η οικογένεια τη μέρα της σωστά και με ενέργεια. 60- 120ml καθημερινά θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας. Η πρόπολη μελισσών – forever bee propolis είναι εμπλουτισμένη με βασιλικό πολτό και είναι 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα. Συλλέγεται από μη ρυπογόνες και έρημες περιοχές. 1 ταμπλέτα δύο φορές την ημέρα θα σας προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της πρόπολης κατευθείαν από την κυψέλη της μέλισσας.